Ο Θανάσης Στάικος στον πάγκο του Ηρακλή

Ο Θανάσης Στάικος είναι ο εκλεκτός του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη μετά την αποχώρηση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου από τον πάγκο του Ηρακλή. Ο Γηραιός ανακοίνωσε την πρόσληψη του 44χρονου πρώην κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα και φιλοδοξεί με την αλλαγή να έρθουν τα αποτελέσματα που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή Θανάση Στάικο με διάρκεια μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Θανάσης Στάικος γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1980 στο Λιγουριό Αργολίδας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Βύζαντα Μεγάρων, Αχαϊκή, Ηλυσιακό, Καλαμάτα, Φωστήρα, Αγία Παρασκευή, Παναιγιάλειο και Ερμιονίδα.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2016 από την Ερμιονίδα και για τα επόμενα 2,5 χρόνια, για να ακολουθήσει ο Παναρκαδικός. Στην ομάδα της Τρίπολης παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Την σεζόν 2020-2021 ο 44χρονος τεχνικός επέστρεψε στην Ερμιονίδα, ενώ από το καλοκαίρι του 2021 αποχώρησε για να εργαστεί στον Π.Α.Σ. Γιάννινα ως συνεργάτης του Ηρακλή Μεταξά. Στην συνέχεια ανέλαβε ως πρώτος προπονητής όπου έμεινε στον πάγκο για 49 αγώνες με 8 νίκες, 18 ισοπαλίες και 23 ήττες ως απολογισμό.

Κόουτς Καλώς Ήρθες στον Ηρακλή και Καλή Επιτυχία»

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις για Ζέλσον Μαρτίνς

Ενοχλήσεις αποκόμισε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο...

Ευχάριστα στον Ολυμπιακό: Προπονήθηκε κανονικά ο Φαλ!

Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα

Τρινκιέρι: Βεζένκοφ, ο Κλέι Τόμπσον της Ευρώπης, κορυφαία άμυνα στη EuroLeague ο Ολυμπιακός

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις έπλεξε το εγκώμιο του απίθανου Σάσα Βεζένκοφ, αναφέρθηκε στην κορυφαία άμυνα του Ολυμπιακού και την απουσία των δύο ψηλών ενώ εξήγησε γιατί βλέπει άκρως ενδιαφέρουσα την ακόμα μεγαλύτερη επένδυση των Ερυθρόλευκων

Παναθηναϊκός: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ιωαννίδης, χάνει μια κρίσιμη τριάδα αγώνων

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα μείνει οριστικά τρεις εβδομάδες εκτός δράσης και θα χάσει μια πολύ απαιτητική τριάδα αγώνων των Πράσινων μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων

Νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ο Χαβιέρ Ριμπάλτα: «Όλα τα μάτια της Ευρώπης στην ΑΕΚΑΡΑ μας», λέει ο Μάριος Ηλιόπουλος

Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα είναι επίσημα ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, με τον Μάριο Ηλιόπουλο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας να τονίζει πως: «Από σήμερα όλα τα μάτια της Ευρώπης είναι στραμμένα στην ΑΕΚΑΡΑ»

Μπαρτζώκας: Δεν πιστεύω ότι έχω το αλάθητο, όταν κάποιος πηγαίνει κόντρα στο ομαδικό καλό, είμαι εκεί να το διαφυλάξω

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πως έχει κάνει λάθη αλλά διατηρεί τις αρχές του, εξηγώντας μεταξύ άλλων στη μακροσκελή του συνέντευξη πως τον ενδιαφέρει να διατηρεί τη συνεκτικότητα και το ομαδικό καλό χωρίς να τον αφορά η ταμπέλα του «ηγέτη»

Φωτιά, το βασικό συστατικό της ανθρωπότητας εδώ και ένα εκατομμύριο χρόνια (video)

Η φωτιά δεν αποτελεί απλά μια από τις σημαντικότερες...

Γκαρντίνι: Πρόβλημα με την απουσία του Τζούριτς, θα παλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας

Την απουσία του Δημήτρη Τζούριτς καλείται να διαχειριστεί στα...

Σέρρες: Σε δίκη 11 άτομα για τον θάνατο μαθητή σε σχολείο ύστερα από έκρηξη λέβητα

Σε δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών παραπέμπονται 11 άτομα...

Μιτσέλι: Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (10/10, 19:00) στο κλειστό...

ΑΕΚ: Μαρσιάλ, Λαμέλα και Οντουμπάτζο είναι έτοιμοι για ΠΑΟΚ

Άδειο είναι μετά από καιρό το ιατρικό δελτίο της...

Ο Στολτίδης επέστρεψε στον Ηρακλή μετά από 21 χρόνια ως σύμβουλος τεχνικών θεμάτων

Μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό του έκανε ο Ηρακλής,...