Η ΚΑΕ ΠΑΟ επιβραβεύει τους φιλάθλους της με 20% έκπτωση στο επόμενο εισιτήριο λόγω των 20.000 εγγραφών στο νέο app

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον κόσμο του στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (10/10) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Η πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωσε πως διατίθενται από τη Δευτέρα τα μεμονωμένα εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι με απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά τους την ετήσια συνδρομή στο αντίτιμο των 20 ευρώ για το Club 1908, το official loyalty mobile application, το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο προς το κοινό.

Σε νέα της ανακοίνωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως θα επιβραβεύσει με έκπτωση 20% όλους τους φιλάθλους της ομάδας λόγω της στήριξης στο νέο application που μετρά ήδη 20.000 εγγραφές. Η συγκεκριμένη έκπτωση θα ισχύει είτε για το εισιτήριο του αγώνα με την Μπάγερν (όσοι δεν έχουν αγοράσει ακόμα) είτε για το επόμενο εντός έδρας ματς στη Euroleague κόντρα στη Βιλερμπάν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επιβραβεύει τους φιλάθλους της ομάδας για την ανταπόκριση τους στο νέο Club 1908!

Μέσα σε 24 ώρες, οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR απέδειξαν γι’ ακόμη μία φορά πως είναι… αιώνια πιστοί, αφού περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι έκαναν εγγραφή στο Club 1908 για να αγοράσουν ετήσια συνδρομή και εισιτήριο για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Bayern Munich.

Για το λόγο αυτό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επιβραβεύει όλους τους φιλάθλους για την αμέριστη στήριξη τους στο νέο και καινοτόμο εγχείρημα, προσφέροντας 20% έκπτωση στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Bayern Munich.

Από σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου, από τις 17:00, έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 17:00 θα υπάρχει έκπτωση 20% για όλες τις κατηγορίες.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Bayern Munich, θα έχουν έκπτωση της τάξεως του 20% στην αγορά εισιτηρίου για τον εντός έδρας αγώνα με την LDLC ASVEL Villeurbanne στις 30 Οκτωβρίου.

Η εξαργύρωση της έκπτωσης για τον αγώνα με την LDLC ASVEL Villeurbanne θα είναι διαθέσιμη από την έκδοση των εισιτηρίων.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο ticketmaster.gr.
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.
Σημειώνεται πως στους αγώνες της Euroleague, η είσοδος των παιδιών άνω των τριών ετών γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη ξεχωριστού εισιτηρίου και σε καμία περίπτωση με αυτό του γονέα».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Οι General Managers του NBA ανέδειξαν τον Βεζένκοφ ως καλύτερο διεθνή παίκτη εκτός Λίγκας

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση για τον Σάσα Βεζένκοφ ήρθε από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, ακόμα και τώρα που έχει επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη του Ολυμπιακού

Οριστική συμφωνία Άρη με Μορόν για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027

Ο Άρης έδωσε τα χέρια με τον Λορέν Μορόν που μέσα στις επόμενες ημέρες θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διάρκειας 1+2 ετών με τους Κιτρίνους

Μεντιλίμπαρ: Στις μέρες μας η pre-season είναι άχρηστη, στα πρώτα επίσημα ματς δεν ξέρεις καν τι κάνεις

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού εξέφρασε με ξεκάθαρο τρόπο την άποψή του για την καλοκαιρινή προετοιμασία στο ποδόσφαιρο του σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο άνετα και ωραία νιώθει στην Ελλάδα από τη συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας

Λύγισε στο αντίο του ο Ινιέστα: «Είναι δάκρυα χαράς, θα ήθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα» (vid)

Αντρές Ινιέστα ή αλλιώς ποίηση σε κίνηση. Όταν ακούς χαφ,...

Ηλιόπουλος: Η ΑΕΚ έχει τη μεγαλύτερη κληρονομιά, δεν θα ανεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση

«Επιζητούμε το ευ αγωνίζεσθαι»: Έτσι ξεκίνησε τη δήλωση του ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μάκη Γκαγκάτση στα γραφεία της ΕΠΟ

Λιετκαμπέλις – Άρης 74-92: Ο Τολιόπουλος με ρεκόρ καριέρας στο EuroCup πήρε από το χέρι τους Θεσσαλονικείς

Πρώτη ευρωπαϊκή αλλά και γενικά νίκη στη σεζόν πανηγύρισε...

Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες ο Πάρα στην Μπαρτσελόνα, δύσκολα θα προλάβει Ολυμπιακό

Πλήγμα με Τζοέλ Πάρα στην Μπαρτσελόνα. Ο 24χρονος Ισπανός...

Κόλιανιν: Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα

Στην ιστορική αγωνιστική σεζόν των 100 χρόνων, «μπαίνει» και...

Οι General Managers του NBA ανέδειξαν τον Βεζένκοφ ως καλύτερο διεθνή παίκτη εκτός Λίγκας

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση για τον Σάσα Βεζένκοφ ήρθε από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, ακόμα και τώρα που έχει επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη του Ολυμπιακού