Ο Τιάγκο Νους μαγνητίζει τα βλέμματα και κάνει τον ΟΦΗ να σκέφτεται το μέλλον

Ο Τιάγκο Νους αποτελεί τον πιο συνεπή παίκτη του ΟΦΗ και η ενδεκάδα του Δέλλα ξεκινάει πάντα από αυτόν: Το τρομερό ξεκίνημα στη σεζόν, η ηγετική εμφάνιση στις Σέρρες που έφερε τους Κρητικούς στο -5 από την κορυφή και η «αλμυρή» ρήτρα αγοράς του

Ο ΟΦΗ έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν και οι φίλοι του μόνο να αισιοδοξούν μπορούν ενόψει της συνέχειας.

Οι Κρητικοί έβγαλαν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό και πήραν μεγάλο διπλό με 2-3 επί του Πανσερραϊκού, το οποίο τους ανέβασε στους 11 βαθμούς και την 6η θέση (-5 από την κορυφή).

Το πέρασμα από τις Σέρρες φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Τιάγκο Νους. Ο Αργεντινός δημιούργησε το πρώτο τέρμα της ομάδας του, σκόραρε το δεύτερο και με απίστευτη ατομική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το τρίτο.

Ήδη από τα πρώτα παιχνίδια είχε συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα πάνω του, ωστόσο στις Σέρρες το όνομα του 23χρονου μεσοεπιθετικού έκανε κρότο.

Αυτό δεν ήρθε τυχαία και δεν προκαλεί καμία εντύπωση, μιας και ο Νους αποτελεί τον πιο «συνεπή» ποδοσφαιριστή των Κρητικών σε αυτό το πρώτο διάστημα της σεζόν. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που… παίρνει στις πλάτες του την ομάδα του, καθώς ήταν αυτός που με δύο τέρματα έφερε τούμπα το ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας και έδωσε την πρόκριση στον ΟΦΗ, που μετά την κλήρωση μπορεί να ονειρεύεται ακόμη και τελικό.

Σίγουρα το ξεκίνημα της σεζόν του δίνει αυτό το δικαίωμα, με όλους μέσα στον σύλλογο να μην κρύβουν τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν. Όχι μόνο μέσω Κυπέλλου, αλλά και πρωταθλήματος.

«Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και αν είναι δυνατόν να προκριθούμε και σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση αφού του χρόνου η ομάδα κλείνει 100 χρόνια ζωής και αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Τιάγκο Νους.

Παρά το γεγονός πως αγωνίζεται στους Κρητικούς με τη μορφή δανεισμού από την Αρχεντίνος Τζούνιορς και δεν βρίσκεται για μεγάλο διάστημα στην ομάδα, ο 23χρονος δείχνει ήδη να έχει δεθεί με τον οργανισμό και η παρουσία του στον σύλλογο να του δίνει όραμα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, με τον Νους να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τραϊανού Δέλλα και να έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια έως τώρα στη σεζόν. Με τις εμφανίσεις του δικαιώνει τον προπονητή του, αφού σε 8 συμμετοχές μετράει 3 γκολ, ισάριθμες ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι.

Αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό, το οποίο ήρθε χάρη στην επιμονή του, καθώς ενώ έπεσε στο έδαφος, σηκώθηκε και στη συνέχεια ανατράπηκε ξανά στην ίδια φάση, αλλά αυτή τη φορά εντός περιοχής.

Όσο περνάει ο καιρός, αποδεικνύεται στο χορτάρι ο λόγος που μπήκε η υψηλή ρήτρα 800.000 ευρώ (σύμφωνα με τους Αργεντινούς) στη συμφωνία δανεισμού του ΟΦΗ με την Αρχεντίνος Τζούνιορς και εφόσον ο 23χρονος συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις, μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει προσπάθεια για οικονομική υπέρβαση από τους Κρητικούς ώστε ο Τιάγκο Νους να «δέσει» στο λιμάνι του!

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Σοκ και παγωμάρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Το απόλυτο σοκ, η απόλυτη παγωμάρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο....

Γιοβάνοβιτς: Να κάνουμε υπερβάσεις για να αλλάξει το στάτους της εθνικής, καλό τεστ με μία κορυφαία ομάδα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε από το εμβληματικό Γουέμπλεϊ για το δύσκολο αλλά και απαραίτητο τεστ της εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία τονίζοντας ότι πρέπει να γίνουν υπερβάσεις για να αλλάξει ξανά το στάτους της ομάδας

Ολυμπιακός – Πρίμορατς 20-19 (πεν.): Τζωρτζάτος και Ζερδεβάς τού χάρισαν τη νίκη στην πρεμιέρα του LEN Champions League

Ο Τζωρτζάτος έδωσε το έναυσμα και ο Ζερδεβάς χάρισε τη νίκη στους Ερυθρόλευκους με σπουδαίες αποκρούσεις στα πέναλτι για να μπει η ομάδα του Κόλιανιν με το δεξί στη νέα σεζόν

Πιρόλα: Εντυπωσιάστηκα πολύ από το έργο του Ολυμπιακού και αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομοσπονδίας μίλησε ο Λορέντζο...

Σάββας Παντελίδης ο εκλεκτός του Αστέρα Τρίπολης για τη διαδοχή του Μακελελέ

Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του...

Αυτό είναι το νέο ΟΑΚΑ: Η εικόνα του ανακαινισμένου γηπέδου του Παναθηναϊκού πριν το ματς με την Μπάγερν

Δείτε εικόνες από τη νέα όψη του ΟΑΚΑ με το glass floor, τις led οθόνες και τις καταπράσινες κερκίδες - Έτοιμο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν το βράδυ της Πέμπτης

Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις για Ζέλσον Μαρτίνς

Ενοχλήσεις αποκόμισε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο...

Σοκ και παγωμάρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Το απόλυτο σοκ, η απόλυτη παγωμάρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο....

Μαρούσι – Νόρκεπινγκ 99-80: Ξεκίνημα με το δεξί στο FIBA Europe Cup με εντυπωσιακό Σανόγκο

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Μαρούσι στο FIBA Europe Cup....

Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ 85-79: Με Οκόμπο και Τζέιμς οι Μονεγάσκοι έκαναν δύσκολα το 2/2

Η Μονακό τα βρήκε σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη Μακάμπι...