Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άμεσα για να δώσει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και στη δημιουργία.

Ο Τούρκος πρώην ποδοσφαιριστής της Λιλ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού και υποστήριξε πως θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να κάνει ευτυχισμένους τους φιλάθλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Olympiacos TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που είμαι μέλος του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου και περιμένω να έρθει αυτή η στιγμή. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω να σκοράρω πολλά γκολ, να δώσω ασίστ και να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους.

Δεν έχει σημασία σε ποια θέση μου αρέσει να αγωνίζομαι, θέλω απλώς να παίξω. Πέρυσι που ήμουν στη Γαλλία, θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό αλλά χάσαμε. Τότε είπα πως αυτός ο σύλλογος είναι πραγματικά δυνατός. Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία πράγματα.

Ανυπομονώ και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να τους κάνω ευτυχισμένους».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Μεντιλίμπαρ: Ρισκάρουμε ακόμα και να χάσουμε όταν δεν παίζουμε με τη νοοτροπία που πρέπει

Ο Βάσκος τεχνικός τοποθετήθηκε τόσο για το ματς με τον Ατρόμητο όσο και για το βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την ανάγκη να αγωνίζεται σε κάθε ματς με τη σωστή νοοτροπία

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...