Αταμάν: Με την ίδια εξάδα ξένων και στον τελικό, σκληρή και καλή ομάδα ο Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός δε βρήκε μεγάλη αντίσταση κόντρα στον ελλιπέστατο Άρη και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι και ανέφερε πως η ομάδα του δεν ξεκίνησε καλά και έκανε αρκετά αμυντικά λάθη. Ωστόσο σύμφωνα με τον Τούρκο τεχνικό, Καλαϊτζάκης και Σλούκας έδωσαν ενέργεια στο παρκέ και η ομάδα του έπαιξε καλά κατά διαστήματα.

Επιπλέον τόνισε πως η εξάδα ξένων δεν θα αλλάξει στον τελικό, ενώ περιμένει τον Λορέντζο Μπράουν να είναι έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Άλμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είναι εύκολο όταν παίζεις το πρώτο ματς της σεζόν. Κάναμε κάποια λάθη, ιδίως στην άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά από αυτό ο Καλαϊτζάκης έδωσε ενέργεια. Όταν έπαιξε με τον Σλούκα ανέβηκε η απόδοσή μας στην άμυνα. Είχαμε τον έλεγχο μετά από αυτό. Σε κάποιες στιγμές παίξαμε καλό μπάσκετ. Είναι ένας ημιτελικός, τον κερδίσαμε και πάμε στον τελικό.

Για την ακρίβεια, το αλλάξαμε μέσα στη χρονιά. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Οι αλλαγές εξαρτώνται από τους τραυματισμούς, από τους Έλληνες παίκτες στο πρωτάθλημα, από τη φόρμα των παικτών. Το σημαντικό για μένα είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Δεν με νοιάζει ποιος παίζει και πόσο.

Δεν νομίζω να αλλάξουμε κάτι γιατί ο Μπράουν είναι τραυματίας και έχουμε αφήσει εκτός τον Οσμάν. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Δεν έχω δει ακόμα τον Ολυμπιακό, οπότε θα τον δω σήμερα. Θα δω και κάποια ματς από την προετοιμασία του. Είναι σκληρή ομάδα, καλή ομάδα. Τους ξέρουμε από πέρσι. Θα είναι σίγουρα δύσκολο ματς.

Νομίζω πως όλοι θα είναι έτοιμοι για το πρώτο ματς της EuroLeague, πέραν από τον Αντετοκούνμπο, που έχει πάθει κάταγμα στον αντίχειρα. Ο Μπράουν θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι στην EuroLeague.

Ο Γιούρτσεβεν δεν έκανε το καλύτερο του ματς, αλλά είχε ξανά 11 ριμπάουντ, είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Λεσόρ στη θέση “5”».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Μεντιλίμπαρ: Ρισκάρουμε ακόμα και να χάσουμε όταν δεν παίζουμε με τη νοοτροπία που πρέπει

Ο Βάσκος τεχνικός τοποθετήθηκε τόσο για το ματς με τον Ατρόμητο όσο και για το βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την ανάγκη να αγωνίζεται σε κάθε ματς με τη σωστή νοοτροπία

«Κάηκε» η Σκύρος για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Η νύχτα μέρα έγινε στη Σκύρο για τα ευρωπαϊκά...

Ιστορική πρόκριση στους ομίλους του LEN Euro Cup ο Παναθηναϊκός

Την πρόκρισή του στους ομίλους του Euro Cup Υδατοσφαίρισης...

Ντεμπούτο Ενγκαπέ με την Πουατιέ: 2.500 θεατές αποθέωσαν τον Γάλλο σταρ, που επέστρεψε στη Γαλλία μετά από 13 χρόνια

Όλο το ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος βόλεϊ...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Αλμέιδα: Μεγάλη ομάδα με μεγάλο προπονητή ο Παναθηναϊκός

Στην κάμερα της Cosmote TV για το αυριανό (29/9)...

Μπάγερν – Λεβερκούζεν 1-1: Οι Βαυαροί «βομβάρδιζαν» αλλά οι πρωταθλητές έφυγαν με βαθμό από το Μόναχο

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Bundesliga...