Αγγελόπουλος: Ομάδα της προσφυγιάς η ΑΕΚ, έχουμε τα συστατικά για να υπάρξει φέτος success story

Για τη νέα σεζόν μίλησε ο Μάκης Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη φετινή χρονιά, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν λείπει τίποτα στην ομάδα αγωνιστικά και υπάρχουν όλα τα συστατικά για success story. Για τις νέες φανέλες σχολίασε πως η ΑΕΚ είναι ομάδα της προσφυγιάς και σκοπός είναι οι εμφανίσεις να θυμίζουν την ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπαίνουμε στην τέταρτη χρονιά συνεργασίας. Είμαι χαρούμενος. Μαζί με την ΑΕΚ πορεύτηκε αυτά τα χρόνια. Χαίρομαι που ήμασταν μέρος της επιτυχίας. Η εταιρεία εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες στον χώρο του στοιχήματος. Όποιοι έρχονται στην οικογένιεα της ΑΕΚ μένουν για πάρα πολλά χρόνια.

Αυτό μας τιμά ιδιαίτερα. Έχουμε υλοποιήσει μαζί ατελείωτες κοινωνικές δράσεις μαζί. Ελπίζω η φετινή σεζόν να συνδυαστεί με έναν τίτλο, κάτι το οποίο είναι το μόνο που λείπει από τη συνεργασία μας. Στο μπάσκετ ο προπονητής είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας.

Ο Ντράγκαν έχει ένα αποδεδειγμένο ρεκόρ επιτυχιών. Έχουμε κρατήσει έναν ελληνικό κορμό και έγιναν προσθήκες παικτών και πήραμε σχεδόν όλους τους παίκτες που θέλαμε να αποκτήσουμε. Όλο αυτό, ο συνδυασμός ότι είναι νέα ομάδα και με δεδομένο τον κόουτς, που σωστά ζητά πίστωση χρόνου, θα χάνουμε λίγο σε απειρία.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη φετινή ομάδα. Υπάρχουν όλα τα συστατικά για να δημιουργηθεί το επόμενο success story. Δε μας λείπει τίποτα αγωνιστικά. Όλα αυτά με κάνουν αισιόδοξο. Όταν ο μαθητής διαβάζει όλο τον χρόνο, ξέρεις ότι στο τέλος θα πάει καλα. Επειδή όλα κρίνονται την άνοιξη είμαι πολύ αισιόδοξος».

Για τις νέες φανέλες: «Γίνεται μία σύσκεψη με την εταιρεία, είμαστε χαρούμενοι γιατί η macron έχει καταλάβει την ιστορία της ομάδας. Νομίζω ότι η λογική ήταν του συναισθήματος να θυμίσουμε τι κουβαλάει αυτή η ομάδα. Είναι ομάδα της προσφυγιάς. Η δυσκολία ήταν πέρυσι και πρόπερσι να περάσουμε αυτά τα μηνύματα στους Ιταλούς. Ειδικά η φανέλα της Ελλάδας έχει μέσα την ΑΕΚ, την ιστορία της».

Για την έδρα της ΑΕΚ στη SUNEL Arena: «Η ΑΕΚ δεν είναι ένα συνοικιακό σωματείο. Η ΑΕΚ όπου και να αγωνιστεί έχει το κοινό της. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές, για τη στάση του προαστιακού. Στο τέλος θα δικαιωθούμε πλήρως για αυτό το πλάνο και η ΑΕΚ έχοντας παίξει στα 100 χρόνια ιστορίας σε πολλά γήπεδα στην Αττική, πλέον μπορεί να λέει ότι έχει το δικό της σπίτι».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ενέργεια, σπίθα και όρεξη: Ο Κωστούλας έδειξε και στη Λιόν γιατί πρέπει να στηριχθεί

Ο 17χρονος επιθετικός έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό και στα λεπτά που αγωνίστηκε λίγο έλειψε να σημειώσει ένα εντυπωσιακό γκολ, εμφανίζοντας στο χορτάρι στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του

Ρέτσος: Δεν είχαμε δουλέψει πολύ αυτό το σύστημα, πιστεύω ότι μας βγήκε αρκετά καλά

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έκανε την πρώτη του συμμετοχή φέτος...

Μεντιλίμπαρ: Αλλάξαμε διάταξη για να παίξουμε επιθετικά, οι νέοι θα πάρουνε ευκαιρίες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε γιατί επέλεξε διάταξη με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και τόνισε πως τα νέα παιδιά - μεταξύ αυτών ο Κωστούλας που έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στη Λιόν - θα πάρουν τις ευκαιρίες τους μέσα στη σεζόν

Θέλτα – Ατλέτικο 0-1: Ο Άλβαρες «χτύπησε» στο 90′ και της χάρισε ένα από τα πιο δύσκολα τρίποντα της σεζόν

Αντιμέτωπη με δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας απώλεια βαθμών βρέθηκε...

Λιόν – Ολυμπιακός 2-0: Έξι λεπτά ήταν αρκετά για τους Γάλλους

Οι αλλαγές σε διάταξη και πρόσωπα κράτησαν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι μέχρι τα μισά του β' μέρους, ωστόσο δυο γκολ μέσα σε 6 λεπτά έδωσαν στους Λιονέ καθαρή παράσταση νίκης πολύ πριν το τέλος του ματς

Φουρνιέ για Ντέρικ Ρόουζ: «Αναμβίφολα, ο πιο ταπεινός άνθρωπος στο NBA»

Ο σπουδαίος Ντέρικ Ρόουζ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από...

Ενέργεια, σπίθα και όρεξη: Ο Κωστούλας έδειξε και στη Λιόν γιατί πρέπει να στηριχθεί

Ο 17χρονος επιθετικός έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό και στα λεπτά που αγωνίστηκε λίγο έλειψε να σημειώσει ένα εντυπωσιακό γκολ, εμφανίζοντας στο χορτάρι στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής (27/9)

Οι αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα ανοίγουν την Παρασκευή (27/9)...

Τα κορυφαία γκολ της πρεμιέρας του Europa League (vid)

Η 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League...

Βαθμολογία UEFA: Παρέμεινε στη 16η θέση η Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τη Λιόν στην...