Πετάει για Βαρκελώνη ώστε να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα ο Σέζνι

Ο Πολωνός τερματοφύλακας Σέζνι είναι έτοιμος να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα, η οποία βγήκε στην αγορά για γκολκίπερ μετά τον τραυματισμό του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Ο Γερμανός διεθνής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από ρήξη του τένοντα της επιγονατίδας στο δεξί του γόνατο κατά τη διάρκεια της νίκης 5-1 επί της Βιγιαρεάλ.

«Σέβομαι πολύ την ιστορία της Μπαρτσελόνα, είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο», δήλωσε ο Σέζνι που ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Τερ Στέγκεν κάτω από την εστία των Μπλαουγκράνα.

«Κατανοώ τη δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει για αυτούς μετά τον τραυματισμό του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν και νομίζω ότι θα ήταν ασέβεια εκ μέρους μου να μην εξετάσω αυτή την επιλογή».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, είπε χθες (25/9) ότι ο 25χρονος αναπληρωματικός τερματοφύλακάς της, Ινάκι Πένια, είναι πιθανός αντικαταστάτης του Τερ Στέγκεν, αλλά η ομάδα χρειάζεται επίσης περισσότερη εμπειρία:

«Ο Ικάνι είναι 25, αλλά οι άλλοι τερματοφύλακες είναι πολύ νέοι. Χρειαζόμαστε περισσότερη εμπειρία και γι’ αυτό το συζητάμε. Έχουμε μιλήσει και το συζητήσαμε και θα πρέπει να αποφασίσουμε», είπε ο Φλικ στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη (1-0) επί της Χετάφε.

Ο Σέζνι, ο οποίος εντάχθηκε στη Γιουβέντους το 2017, ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον Αύγουστο από το σύλλογο της Serie A.

Αποσύρθηκε με περισσότερες από 250 συμμετοχές για την Πολωνία και αφού βοήθησε τη Γιουβέντους να κερδίσει τρία πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Ιταλίας.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...