Παραιτήθηκε από τη θέση της CEO στη Ρόμα η Λίνα Σουλούκου

Την ξαφνική απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου στη Ρόμα πήρε η Λίνα Σουλούκου, με τα ιταλικά Μέσα να παρουσιάζουν παρασκηνιακό ρεπορτάζ

Η Λίνα Σουλούκου γνωστοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής (22/9) την ξαφνική παραίτησή της από τη διοίκηση και πιο συγκεκριμένα τη θέση της CEO (διευθύνουσας συμβούλου) στη Ρόμα.

Η διοίκηση των Τζαλορόσι γνωστοποίησε πως έκανε δεκτή την παραίτησή της, με τις εξελίξεις στην ιταλική ομάδα να είναι ραγδαίες μετά την αποχώρηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την άκρη του πάγκου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Ρωμαίων:

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου υπέβαλε την παραίτησή της. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον σύλλογο και της ευχόμαστε το καλύτερο για τις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις.

Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως επικεντρωμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή».


Η Ρόμα πήρε την απόφαση να απολύσει τον προπονητή, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
, μετά το τραγικό ξεκίνημα στη Serie A (μια ήττα και τρεις ισοπαλίες στις 4 πρώτες αγωνιστικές) με την CEO της ομάδας, Λίνα Σουλούκου, να μπαίνει στο «στόχαστρο» των οπαδών της ομάδας.

Η Λίνα Σουλούκου φέρεται να δέχτηκε διαδικτυακές λεκτικές επιθέσεις, ενώ την ίδια στιγμή κρεμάστηκε και πανό έξω από το αθλητικό κέντρο της Ρόμα το οποίο έγραφε «Lina il male di Roma», δηλαδή «Λίνα, το κακό της Ρόμα».

Όλα αυτά, κινητοποίησαν τις αστυνομικές αρχές της ιταλικής πρωτεύουσας. Τα τελευταία 24ωρα η Ελληνίδα πρώην CEO της Ρόμα βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία, όπως και τα δύο παιδιά της (ηλικίας 3 και 8 ετών) κατά τις μετακινήσεις τους στα σχολεία που πηγαίνουν.

Μάλιστα, η «Gazzetta dello Sport» υποστηρίζει πως η αστυνομία της Ρώμης έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση, θορυβημένη από το κύμα αντιδράσεων εναντίον της.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 24-36: Τον καθάρισε ξανά στην πρεμιέρα της Handball Premier, με μοναδική εμφάνιση του Σάββα

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο...

GP Σιγκαπούρης: Περίπατος για Νόρις, δεύτερη θέση… λουκούμι για Φερστάπεν

Ο Λάντο Νόρις πανηγύρισε με επιβλητικό τρόπο την τρίτη νίκη στην καριέρα του και... ροκάνισε ακόμη παραπάνω τη διαφορά από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μαξ Φερστάπεν

Παναθηναϊκός: Υποβάλλεται σε μαγνητική στο αριστερό γόνατο ο Σλούκας, αμφίβολος για το Σούπερ Καπ

Ο αρχηγός των Πρασίνων ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής του για να φανεί αν θα δώσει το «παρών» στο Σούπερ Καπ

Πλήγμα με Κώστα Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό, χάνει το Σούπερ Καπ

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα και θα απουσιάσει από την πρώτη επίσημη υποχρέωση των Πρασίνων απέναντι στον Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ

Μήνυμα ανασύνταξης από τον Τσικίνιο: «Ψηλά τα κεφάλια, έχουμε ακόμα να πετύχουμε πολλά»

Ο Πορτογάλος μέσος έστειλε μήνυμα ανασυγκρότησης μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Χαριλάου τονίζοντας πως «έχουμε ακόμα να πετύχουμε πολλά μαζί»

Ο Άρης έχει χαφ και φορ επιπέδου La Liga κι έναν προπονητή που τού αρέσουν τα δύσκολα

Οι Κίτρινοι με τον Άκη Μάντζιο να διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι κυριάρχησαν επί του Ολυμπιακού και έδειξαν ικανοί για την υπέρβαση στη φετινή σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που το ρόστερ τους ξεχειλίζει από ποιότητα και ταλέντο μεσοεπιθετικά

«Ασημένια» η εθνική πόλο νεανίδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος επιστρέφει η εθνική...

Ντέιβις για Καλλιμάρμαρο: «Επική βραδιά, το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα»

Την εμπειρία που έζησε στο Καλλιμάρμαρο για το «Παύλος...

LIVE: Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

Παρακολουθήστε τη live περιγραφή του αγώνα Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός για την 5η αγωνιστική της Super League

Παρελθόν από τον πάγκο της Κάρντιφ ο Μπουλούτ

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Κάρντιφ ο Ερόλ...

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 24-36: Τον καθάρισε ξανά στην πρεμιέρα της Handball Premier, με μοναδική εμφάνιση του Σάββα

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο...

Τζιάβρας: Οι νέοι παίκτες μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι

Ο Δημήτρης Τζιάβρας ανυπομονεί όπως και όλος ο Ολυμπιακός...