ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Χωρίς νικητή το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, Ντραγκόφσκι και Κοτάρσκι κράτησαν το μηδέν

Ντραγκόφσκι και Κοτάρσκι ήταν οι πρωταγωνιστές στο ισόπαλο χωρίς τέρματα ντέρμπι της Τούμπας

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν καθώς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στην Τούμπα.

Ντραγκόφσκι και Κοτάρσκι κατά σειρά, αποφάσισαν να μην υπάρχει νικητής στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με δύο εξαιρετικές επεμβάσεις σε παρόμοιες φάσεις. Οι Πράσινοι έβαλαν το πρώτο στοπ στους πρωταθλητές Ελλάδας που μέχρι σήμερα μετρούσαν 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα και μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (0-0), ήθελαν να μείνουν μόνοι τους στην κορυφή. Φιλί της ζωής για το τριφύλλι η ισοπαλία μιας και η απόσταση από την πρώτη θέση θα μπορούσε να φτάσει τους 8 βαθμούς.

Όλα αυτά κάνουν την ΑΕΚ να… τρίβει τα χέρια της, καθώς υποδέχεται αύριο (16/9) τον Βόλο και με νίκη θα πιάσει τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στους 10 βαθμούς.

ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΠΑΟΚ, ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν φάσεις στα πρώτα λεπτά με σημαντικότερη αυτή του Σβαμπ, που μετά από ωραίο γύρισμα του Μπάμπα πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά είδε τον Ντραγκόφσκι να τον νικάει με σπουδαία επέμβαση.

Ο Αυστριακός πάτησε αρκετά περιοχή στο σημερινό παιχνίδι και ήταν η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου για τους Πράσινους, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ποτέ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Μετά το πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να συγκρατήσουν την επιθετικότητα του Δικεφάλου. Από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις μέχρι το 43ο λεπτό, όταν ο Πελίστρι έχασε τη φάση του αγώνα. Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε εξαιρετική ενέργεια περνώντας δύο αντιπάλους και πάσαρε στον Ουρουγουανό που έμεινε μόνος του στην περιοχή μετά από προσποίηση αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από πλεονεκτικό σημείο.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 45ΛΕΠΤΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Ναι μεν ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του. Μάλιστα είχε τις δύο καλύτερες φάσεις του 45λεπτου, με τον Τετέ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις.

Εκεί ο Κοτάρσκι έκανε σπουδαία επέμβαση σε μία φάση που μοιάζει αρκετά με αυτή στην αρχή του αγώνα του Ντραγκόφσκι και έτσι το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (76’ Καμαρά), Ζίβκοβιτς (88’ Σορετίρε), Κωνσταντέλιας (77’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τσάλοφ (67’ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός (Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μακσίμοβιτς, Μπακασέτας (78’ Τζούριτσιτς), Πελίστρι (78’ Μαντσίνι), Τετέ (79’ Ουναΐ), Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς

Κίτρινες: 36’ Ζίβκοβιτς / 51’ Ιωαννίδης, 75’ Γεντβάι, 90+1’ Μαντσίνι

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...