Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 2-2: Οι Βοιωτοί επέστρεψαν από το 2-0, άντεξαν με δέκα και άγγιξαν την ολική ανατροπή

Ένα ημίχρονο και για τους δύο και… τελικώς 2-2. Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός είχαν τα δικά τους ημίχρονα και έμειναν στο 2-2 για να μοιραστούν από έναν βαθμό και να παραμείνουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Μάλιστα αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για τους Σερραίους, οι οποίοι μόνο χαρούμενοι δεν μπορούν να αισθάνονται καθώς προηγήθηκαν με 2-0 κυριαρχώντας στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα. Στο φινάλε αγωνίστηκαν για πάνω από δέκα λεπτά με παίκτη περισσότερο εξαιτίας της αποβολής του Μορέιρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79′, όμως δεν κατάφεραν κάτι, με τον Λεβαδειακό να αντέχει και να πλησιάζει στη μεγάλη ανατροπή, με τον Κωστή να βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση στο 93′ αλλά να αστοχεί.

Ο Σαλαζάρ συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και στο 27′ μετά από ωραία ατομική ενέργεια, σουτ και τη βοήθεια της κόντρας, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 44′ ήρθε το 2-0 με αυτογκόλ του Τσοκάι που δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά μετά από γύρισμα του Τομάς.

Στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν, με τον Λεβαδειακό να μειώνει αρχικά στο 55′ με τον Μπάλτσι και στο 75′ να φτάνει στην ισοφάριση μετά από μεγάλο λάθος στην άμυνα του Πανσερραϊκού και φάση διαρκείας πριν ο Ρόμο στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η αποβολή του Μορέιρα, αλλά αυτό δεν επηρέασε τους φιλοξενουμένους που κράτησαν άνετα και άγγιξαν το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις, με τον Κωστή να είναι μοιραίος στέλνοντας την μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (83′ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Φάρες (63′ Νταβίντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (63′ Τέρζιτς ), Ντέλετιτς, Τομάς (72′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (72′ Γκίγκιτς)

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Γιοκέ (31′ Ζίνι), Παπαδόπουλος (74′ Γιαννιώτας), Βήχος, Όζμπολτ (63′ Ρόμο), Τσοκάι (74′ Κωστή), Λιάγκας, Μπάλτσι, Πεντρόζο (74′ Κιάσσος), Τσάπρας, Μορέιρα

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-2

Γήπεδο: Δημ. Στάδιο Σερρών

Διαιτητής: Πουλικίδης

Σκόρερ: 27′ Σαλαζάρ, 44′ αυτ. Τσοκάι / 55′ Μπάλτσι, 75′ Ρόμο

Κόκκινες: – / Μορέιρα

Κίτρινες: 24′ Τομάς, 38′ Φάρες, 46′ Στάικος, 64′ Κουτσογούλας, 65′ Ντέλετιτς, 66′ Νταβίντσον / 16′ Τσοκάι, 18′ Γιοκέ, 66′, 79′ Μορέιρα

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...