LEN Champions League: Ηττήθηκαν Βουλιαγμένη και ΠΑΟΚ, συνεχίζουν στο Euro Cup

«Λύγισε» στο τέλος. Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την Ραντνίσκι, από την οποία ηττήθηκε με 14-13, το Σάββατο (14/9), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Β΄ προκριματικού ομίλου του Champions League, ο οποίος φιλοξενείται στην πόλη Κραγκούγεβατς.

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, η ελληνική ομάδα απώλεσε κάθε πιθανότητα να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της και συνάμα την πρόκρισή της στους “16” της διοργάνωσης. Ωστόσο, θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Euro Cup (κλήρωση στις 16/9).

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-4, 4-1, 3-4, 3-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντο Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος 2, Τόττης 1, Καλογερόπουλος 6, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Χατζής 1, Γούντχεντ, Καστρινάκης 2, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 1, Γιαννάτος, Λεβαντής.

Με δυο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα, από την οποία ηττήθηκε με 11-8, στο τέταρτο παιχνίδι του για τον Γ΄ προκριματικό όμιλο του Champions League, στη Ρουμανία, το απόγευμα του Σαββάτου (14/9).

Στο πρώτο ημίχρονο, οι οικοδεσπότες επέβαλλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 7-2. Στο δεύτερο, ο “δικέφαλος” του Βορρά προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 10-8, έχοντας ως αιχμή τον Χρήστο Μπιτσάκο (πέτυχε τρία γκολ).

Το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση με απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες. Πλέον, περιμένει την κλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro Cup (Δευτέρα 16/9), όπου θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 1-5, 3-2, 3-2

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Χρ. Μπιτσάκος 3, Λασκαρίδης, Νικ. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 1, Μυρίλος, Ντέλιτς 1, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν 1, Καρατζάς 2, Σιορδίλης.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...