Ολυμπιακός – Μπεσίκτας 63-68: Ξεχώρισε η Ράτζα στο πρώτο δυνατό τεστ, θετικό πρόσημο παρά τις απουσίες

Θετικό πρόσημο πήρε ο Ολυμπιακός στο πρώτο πολύ δυνατό φιλικό τεστ προετοιμασίας στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ απέναντι στην πολύ ισχυρή Μπεσίκτας. Η τούρκικη ομάδα που σε μια εβδομάδα ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών της EuroLeague έδειξε πως είναι πιο έτοιμη και πήρε τη νίκη με +5 (63-68) σε μια αναμέτρηση που βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με +17 (19-36) πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Δύο βασικές απουσίες είχε ο Ολυμπιακός (Τόμπιν και Νικολοπούλου) ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα προστέθηκαν αυτές της Πηλακούτα (αποχώρησε μετά από μια αγκωνιά στον αυχένα έχοντας αγωνιστεί για 1′) και της Σπυριδοπούλου που δέχθηκε ένα χτύπημα (όχι σοβαρό) και δεν έπαιξε από τα μισά της δεύτερης περιόδου.

Για τον Ολυμπιακό η Ράτζα αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με 16 πόντους ενώ ακολούθησαν η Χριστινάκη και η Λάμπερτ με 15 και 14 αντίστοιχα και την τελευταία να κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά από μόλις δύο προπονήσεις με τη νέα της ομάδα. Η Χέμπε έβγαλε όλο το παιχνίδι στη θέση «5» ελλείψει άλλης σέντερ.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μεσημέρι της Πέμπτης (12/9) στις 14:00 στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ (κεκλεισμένων των θυρών) στο δεύτερο και τελευταίο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-13, 23-36, 40-50, 63-68

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θάνος Νίκλας): Λάμπερτ 14 (2), Χριστινάκη 15 (1), Ράτζα 16 (3), Σπυριδοπούλου 2, Χέμπε 6 (1), Κολλάτου, Σύρρα 2, Καρλάφτη 6 (2), Δίελα 2, Πηλακούτα, Αγραφιώτη, Κυριακούδη.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...