Το Athletic αποκάλυψε το χρυσό συμβόλαιο του Γουίλιαν στον Ολυμπιακό αλλά και τη χρονική του διάρκεια

Αυτό είναι το εξωπραγματικό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στον Ολυμπιακό, με το ρεπορτάζ του Athletic να αποκαλύπτει τόσο τη χρονική του διάρκεια όσο και τις εβδομαδιαίες απολαβές του Γουίλιαν στους Πειραιώτες

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα από τη Δευτέρα (2/9) ο σπουδαίος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Γουίλιαν, καθώς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του ως ελεύθερος.

Ο ΑΘΛΟΣ σας μετέφερε πρώτα την πληροφορία πως ο 36χρονος Βραζιλιάνος άσος πρόκειται να περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις στον Ολυμπιακό, κάτι που έγινε μέσα σε λίγες ώρες και η σπουδαία συμφωνία των δύο πλευρών «κλείδωσε» κι οριστικά το βράδυ της Δευτέρας με τις επίσημες ανακοινώσεις.

Όλη η Ευρώπη ασχολείται από χθες με τη σπουδαία αυτή μεταγραφή των Πειραιωτών, με το βρετανικό Athletic να δημοσιεύει ρεπορτάζ με αποκλειστικές πληροφορίες για το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γουίλιαν στους Κυπελλούχους Ευρώπης, το οποίο είναι εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδόμενα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Athletic», ο Γουίλιαν υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά το οποίο θα του αποφέρει περίπου 118.000 ευρώ την εβδομάδα! Με λίγα λόγια, σχεδόν 4,5 εκατομμύρια ευρώ για έναν χρόνο και 470.000 ευρώ για κάθε μήνα που περνά.

«Ο Γουίλιαν ταξίδεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής και πέρασε νωρίτερα από ιατρικές εξετάσεις για τον Ολυμπιακό σήμερα (2/9). Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο αξίας σχεδόν 100.000 λιρών την εβδομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το αγγλικό ρεπορτάζ.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...