Ρομάνο: «Ο Γουίλιαν ταξιδεύει στην Αθήνα για να συζητήσει πιθανή μεταγραφή στον Ολυμπιακό»

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός με τις 70 συμμετοχές στην εθνική Βραζιλίας έρχεται στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με τους κυπελλούχους Ευρώπης, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Φαίνεται πως στην υπόθεση του Γουίλιαν δεν υπήρχε μόνο καπνός αλλά και… φωτιά αφού σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο πολύπειρος Βραζιλιάνος ταξιδεύει στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό την πιθανότητα να υπογράψει στους Κυπελλούχους Ευρώπης.

Ο 36χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Φούλαμ και είχε δηλώσει πως εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκοπεύει να επαναπατριστεί.

Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ με τον εκπρόσωπό του ενώ παρόντας ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην απογευματινή αναμέτρηση της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ιταλού μεταγραφολόγου, ο Γουίλιαν θα βρίσκεται στην Αθήνα αργά το βράδυ της Κυριακής (1/9) και θα έχει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό εξετάζοντας έτσι μια πιθανή μεταγραφή, ενώ φυσικά στο τραπέζι έχει και άλλες προτάσεις.

Ο Βραζιλιάνος έχει κατακτήσει ένα σωρό τίτλους στην καριέρα του (πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα δύο Super Cup και ένα UEFA Cup με τη Σαχτάρ, δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Europa League με την Τσέλσι) και πέρυσι μέτρησε 37 συμμετοχές στην Αγγλία με τη Φούλαμ με 5 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι είχε καταγράψει 339 συμμετοχές με 63 γκολ και 57 ασίστ, ενώ στην Άρσεναλ είχε 37 παιχνίδια με 1 γκολ και 7 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κορίνθιανς και από εκεί πήγε στη Σαχτάρ που τον ανακάλυψε και έγραψε εκεί τις πρώτες ευρωπαϊκές επιτυχίες της καριέρας του.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...