Αλμέιδα: Ακολουθούμε έναν συγκεκριμένο φορ όλο το καλοκαίρι, μακάρι να τον φέρουμε

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό επιβεβαίωσε πως η ΑΕΚ κινείται για να αποκτήσει φορ και συγκεκριμένα έναν επιθετικό που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός προπονητής των Κιτρινόμαυρων υποστήριξε πως άλλη μεταγραφή δεν θα γίνει σε καμία περίπτωση και ευχήθηκε να μπορέσει να τον φέρει η ομάδα του. Παράλληλα, αποκάλυψε πως η ΑΕΚ θέλει να κλείσει ένα φιλικό για το διάστημα της διακοπής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι άλλαξε και βελτιώθηκε η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος: «Ήταν πολύ σημαντικό που σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Και μετά κάναμε τη διαφορά».

Για το ότι η ΑΕΚ ήταν πιο αποτελεσματική σε σχέση με το ματς με τη Λαμία: «Ήταν μια παρόμοια απόδοση. Με τη διαφορά ότι στο προηγούμενο παιχνίδι μάς έλειψε η ακρίβεια. Με λιγότερα σουτ στην εστία. Και όταν αναφέρομαι στα σουτ στην εστία, εννοώ τις πιθανότητες να δημιουργήσουμε σουτ. Στο προηγούμενο ματς είχαμε 30 ευκαιρίες για σουτ, σε αυτό 15. Βλέπω επίσης και τα σουτ που δεχόμαστε. Και στα δύο ματς ο αντίπαλος είχε την πιθανότητα να σουτάρει τέσσερις φορές. Η διαφορά είναι ότι βάλαμε περισσότερα γκολ. Σε σχέση με την προσπάθεια, το βλέπω αρκετά παρόμοιο».

Για το τι θέλει να βελτιώσει στη διακοπή και τι εξελίξεις υπάρχουν στα μεταγραφικά: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πάντα. Με μια διαφορά ότι θα έχουμε πάρα πολλούς απόντες λόγω των Εθνικών ομάδων. Σκεφτόμαστε να βρούμε μια ομάδα για φιλικό για να πάρουν οι παίκτες που δεν έχουν συμμετάσχει τόσο λεπτά συμμετοχής. Για τις ενισχύσεις, προσπαθούμε να μπορέσουμε να έχουμε ακόμη κάποιον παίκτη. Έχουμε μιλήσει με πολλούς. Αρκετοί είπαν ”όχι”, αλλά όσο έχουμε χρόνο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φέρουμε έναν επιθετικό. Μας λείπει ένας παίκτης να έχει ανταγωνισμό ο Λιβάι. Δεν εξαρτάται, όμως, από εμάς μόνο. Έχουμε ακολουθήσει έναν παίκτη στη θέση 9 όλο το καλοκαίρι με την ομάδα να έχει κάνει προτάσεις σε υψηλά νούμερα, αλλά κάποια στιγμή δεν εξαρτάται από εμάς. Μακάρι να μπορέσουμε να τον φέρουμε».

Για το αν μπορεί να γίνει κίνηση και σε άλλη θέση εκτός του φορ: «Όχι, μόνο για φορ. Έχουμε σχεδόν 30 παίκτες. Στις περισσότερες θέσεις υπάρχουν δύο παίκτες και σε άλλες είναι τέσσερις με πέντε παίκτες. Υπάρχει πληθώρα. Για τη θέση του 9 υπάρχει ο Λιβάι και έπειτα μπορώ να σκεφτώ τον Τσούμπερ, αλλά δεν είναι η θέση του. Βέβαια, δεν ήταν και του Λιβάι και τον έκανα να παίξει σε αυτήν τη θέση εγώ».

Για το ενδεχόμενο παραχωρήσεων: «Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με τους παίκτες. Σε κάθε έναν έχω μιλήσει ξεχωριστά και τους έχω εξηγήσει πως θα είναι τα πράγματα. Υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, αλλά όλοι ξέρουμε το παρόν και το μέλλον».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ατλέτικο – Ρεάλ: Οπαδός που πέταξε αναπτήρα στον Κουρτουά εντοπίστηκε με μαχαίρι

Ματς με αρκετή ένταση αλλά χωρίς νικητή ήταν το...

Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Θα είναι σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα του Ολυμπιακού»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχάρη τους παίκτες του για την...

MVP του Super Cup ο απίθανος Βεζένκοφ: «Τα κεφάλια μέσα γιατί τίποτα δεν κρίνεται τον Σεπτέμβριο»

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό συνοδεύτηκε από...

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Ο κυριαρχικός Πιερό έστειλε την Ένωση στην κορυφή (vid)

Οι Κιτρινόμαυροι πήραν το αθηναϊκό ντέρμπι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ανίκητο στον αέρα Πιερό και σκαρφάλωσαν στην κορυφή του πρωταθλήματος αφήνοντας την ομάδα του Αλόνσο στο -6

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 85-86: Βεζένκοφ και Πετρούσεφ πήραν σβάρνα τους Πράσινους για τον πρώτο τίτλο της σεζόν! (vid)

Ο εκπληκτικός Πετρούσεφ κάλυψε με σπουδαία εμφάνιση το κενό των Φαλ - Μιλουτίνοφ, ο Βεζένκοφ βγήκε μπροστά στην τέταρτη περίοδο και ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη κούπα στη Ρόδο, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα με το «καλησπέρα» στη νέα σεζόν

Μεντιλίμπαρ: Κρατάω την εικόνα των παιδιών, υπάρχουν λύσεις για όταν θα έχουμε προβλήματα

Άκρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νέων παιδιών έμεινε...

Ατλέτικο – Ρεάλ: Οπαδός που πέταξε αναπτήρα στον Κουρτουά εντοπίστηκε με μαχαίρι

Ματς με αρκετή ένταση αλλά χωρίς νικητή ήταν το...

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Τα highlights από τη νίκη της Ένωσης στο ντέρμπι

Με κορυφαίο τον Πιερό η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του...

Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Εντοπίστηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί

Στους δύο αγνούμενους άνδρες ηλικίας 35 και 40 ετών...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/9)

Δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της...

Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε τα 18,6 εκατ. ευρώ, δείτε σε ποια πόλη παίχτηκε το τυχερό δελτίο

Ένας υπερτυχερός κέρδισε 18.694.681,21 ευρώ στην κλήρωση 2812 του...