Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Κάρμο, ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα!

Ο Νταβίντ Κάρμο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Πόρτο για το αυριανό ματς κόντρα στη Ρίο Άβε και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα ώστε να ανακοινωθεί η συμφωνία που θα τον φέρει άμεσα στην Αθήνα

Χωρίς τον Νταβίντ Κάρμο θα παραταχθεί η Πόρτο στην αποστολή της για το παιχνίδι με τη Ρίο Άβε για την 3η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος το Σάββατο (24/8).

Το ανακοίνωσε ο προπονητής των Δράκων, Βίτορ Μπρούνο, σε μία εξέλιξη που φέρνει -οριστικά πλέον- τον Ανγκολέζο στόπερ προ των πυλών του «Γ. Καραϊσκάκης» για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό!

Παρά τη λειψανδρία στα στόπερ, ο Βίτορ Μπρούνο ανακοίνωσε πως ο Νταβίντ Κάρμο δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για τη Ρίο Άβε, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τη συμφωνία της Πόρτο με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του υψηλόσωμου στόπερ, που αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά μέσα στις επόμενες ώρες.

Μπορεί τα πορτογαλικά Μέσα να τόνιζαν τις τελευταίες ημέρες πως ο Κάρμο δεν θα φύγει από την Πόρτο πριν το ματς με τη Ρίο Άβε, ωστόσο ο προπονητής των «Δράκων» φανέρωσε με την απόφασή του αυτή το deal των δύο πλευρών που έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Ο Ανγκολέζος στόπερ δεν βρήκε τον ρόλο που έψαχνε στην Πόρτο και πλέον οδεύει προς την επιστροφή του στον Πειραιά, όπου με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν μέτρησε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, δίχως να χάσει ματς στον δρόμο μέχρι την κατάκτηση του Conference.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...