Ολυμπιακός βόλεϊ: Έπιασαν δουλειά στο Ρέντη οι νταμπλούχοι παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων

Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης (22/8) στο Ρέντη οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, υπό τις οδηγίες του Αντρέα Γκαρντίνι.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έδωσαν το πρώτο «ραντεβού» για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, με υψηλούς στόχους, εντός και εκτός συνόρων, με πρώτο -χρονικά- την είσοδο στη φάση των ομίλων του CEV Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι, παρουσία και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, Τζον Γκόρντον Πέριν, Μαχντί Τζέλβε Γκαζιάνι, Νικόλα Παπαγγελόπουλο και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, έδωσαν το «παρών» στο κλειστό του Ρέντη και ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά για τη σεζόν 2024-25, υπό τις οδηγίες του Αντρέα Γκαρντίνι.

Μοναδικοί απόντες από την «πρώτη» του Ολυμπιακού στο Ρέντη οι Δημήτρης Τζιάβρας, Σπύρος Χανδρινός και Ματέο Χασμπάλα, οι οποίοι θα ενσωματωθούν, τις επόμενες ημέρες, στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Νίκος Μαντούβαλος, καλωσόρισε τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο, ενώ το «παρών» στην «πρώτη» στο Ρέντη έδωσαν, από πλευράς διοίκησης, ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Νάκος, ο γενικός αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος και τα μέλη του ΤΑΑ, Παντελής Ταρνατόρος και Λευτέρης Χρυσοφάκης.

Δηλώσεις:

Αντρέα Γκαρντίνι: «Έχουμε πολλές καταστάσεις να διαχειριστούμε, γιατί το πρώτο ματς δεν είναι τόσο μακριά. Είπα στους παίκτες να είναι προετοιμασμένοι πριν έρθουν εδώ και ελπίζω, ότι όλα θα πάνε καλά. Είπα και όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου, ότι ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο, είναι καυτοί και τους χρειαζόμαστε στη διάρκεια της σεζόν, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα, η αρχή θα είναι δύσκολη, παίζουμε για την πρόκριση στην Ευρώπη. Θα είναι δύσκολο για εμάς να είμαστε έτοιμοι τόσο νωρίς, οπότε τους χρειαζόμαστε. Είναι πολύ ωραίο το γήπεδο, έχει και νέες τοιχογραφίες από αυτές που είδα την περασμένη σεζόν. Υπάρχουν οι κατακτήσεις των τίτλων, κάτι που είναι ωραίο για να θυμόμαστε, ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ στον κόσμο. Μου αρέσει πολύ το γήπεδο».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Οι αλλαγές μόνο καλό μπορούν να φέρουν, αυτός είναι ο αθλητισμός, οι αθλητές έρχονται, παίζουν. Είμαστε πολύ τυχεροί, που είχαμε αυτά τα παιδιά μαζί μας τα προηγούμενα χρόνια, πολύ καλοί αθλητές, πολύ καλοί άνθρωποι, τους εύχομαι τα καλύτερα. Τα καινούργια παιδιά που ήρθαν έχουν το απαραίτητο επίπεδο, την απαραίτητη εμπειρία, είναι αθλητές με μεγάλη καριέρα, αναγνωρισμένοι στο ευρύ κοινό, οπότε σίγουρα θα μας βοηθήσουν και θα μας κάνουν καλύτερους. Το DNA του Ολυμπιακού το ξέρουμε όλοι, δεν θα πάω με το συνυφασμένο, το νταμπλ και οι εγχώριοι τίτλοι είναι στο DNA του Ολυμπιακού. Φέτος, θέλουμε να παίξουμε πραγματικά ωραίο βόλεϊ, να είμαστε οι καλύτεροι που έχουμε παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια, να κάνουμε μια πορεία όσο το δυνατόν καλύτερη στην Ευρώπη, να καταφέρουμε να φτάσουμε μακριά, να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με καλές ομάδες στην Ευρώπη. Επίσης, να κλείσουμε τη χρονιά, όπως την κλείναμε τα τελευταία δύο χρόνια, με ένα ωραίο, πλατύ χαμόγελο».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...