Στο μπάνιο βρήκαν απανθρακωμένη την 65χρονη στο Χαλάνδρι – Σήμερα ξεκινούσε η άδειά της

Η 65χρονη είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη να δουλέψει παραπάνω ώρες για να καλύψει το μεροκάματο από τις ημέρες της άδειας - Άγνωστο γιατί δεν εγκατέλειψε την επιχείρηση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους

Μία νεκρή γυναίκα, 100.000 καμένα στρέμματα, σπίτια κι επιχειρήσεις που έγιναν συντρίμμια, είναι ο πρώτος απολογισμός της καταστροφικής φωτιάς στη βορειοανατολική Αττική.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν τιτάνια μάχη για να ελέγξουν το τεράστιο μέτωπο της φωτιάς στη βορειοοναταολική Αττική, εντοπίστηκε η απανθρακωμένη σορός μίας 65χρονης γυναίκας σε βιοτεχνία στο Χαλάνδρι.

Η 65χρονη εργαζόταν σε επιχείρηση κατασκευής στεφάνων, που έγινε στάχτη και αποκαΐδια και η σορός της εντοπίστηκε στο μπάνιο, ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είχαν εγκαταλείψει το κτίριο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επιχείρηση πήρε φωτιά από ένα κλαδί πεύκου, που είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας στο Πάτημα Χαλανδρίου δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο η γυναίκα δεν εγκατέλειψε την επιχείρηση. «Δεν ξέρω γιατί δεν έφυγε, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν φύγει. Πώς έμεινε εδώ μέσα δεν μπορώ να καταλάβω. Κι εγώ τα έχω χαμένα», είπε και πρόσθεσε, μιλώντας στο Newsit: «Ήταν γύρω στα 65 και καταγόταν από την Μολδαβία. Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι σήμερα θα έφευγε και θα γυρνούσε τη Δευτέρα, αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί λίγες μέρες ξεκούρασης.

Κανονικά θα σχολούσε στις 12.30 το μεσημέρι όπως και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Επειδή όμως δεν ήθελε να χάσει τα μεροκάματο από τις ημέρες που θα έλειπε, μου ζήτησε να δουλέψει λίγο παραπάνω για λίγες μέρες και να τα συμπληρώσει έτσι. Της είπα ότι δεν χρειάζεται, αλλά επέμενε. Ήταν δουλευταρού και τίμια, ένα αστέρι», περιγράφει.

Η 65χρονη Νάντια εργαζόταν στη βιοτεχνία για 25 ολόκληρα χρόνια και ήταν μητέρα δύο παιδιών.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...