Ολυμπιακός: Ο ιατρικός έλεγχος σε Ελ Κααμπί, Στάμενιτς και Ντάνι Γκαρθία ενόψει Ιταλίας

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τα δύο φιλικά ματς με Τερνάνα και Ρόμα στην Ιταλία έχοντας ανοιχτά ζητήματα με τους Ελ Κααμπί, Στάμενιτς και Ντάνι Γκαρθία λόγω των τραυματισμών τους

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της καλοκαιρινής του προετοιμασίας με φόντο τα πρώτα επίσημα παιχνίδια στη Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να χαμογελά όσο βλέπει πρόοδο στους παίκτες του αλλά και σημαντική ενίσχυση μέσω των μεταγραφών.

Βέλντε και Γιάρεμτσουκ μπήκαν κατευθείαν στα… βαθιά, καθώς συμμετείχαν κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (30/7) στον Ρέντη κι όλα δείχνουν πως θα πάρουν και τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα στα φιλικά της Ιταλίας κόντρα σε Τερνάνα (2/8) και Ρόμα (3/8).

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ζητήματα στους Πειραιώτες, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί μία πιο συντηρητική προσέγγιση ώστε να μην υποτροπιάσει και να είναι απόλυτα έτοιμος από την επόμενη εβδομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει εκτός από τα φιλικά της ομάδας στην Ιταλία.

Από εκεί και πέρα ο Μάρκο Στάμενιτς έχει ανεβάσει ρυθμούς, δείχνει ξανά καλά στοιχεία στις προπονήσεις και η λογική λέει πως ο Μεντιλίμπαρ θα τον έχει ξανά στη διάθεσή του στα φιλικά ματς με Τερνάνα και Ρόμα επί ιταλικού εδάφους.

Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα δύο επόμενα φιλικά των Πειραιωτών συνεχίζοντας τη θεραπεία στη γάμπα και το ατομικό πρόγραμμα.

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...