Σημαντική κίνηση του Ηρακλή με Μπίσετ

Σε σημαντική κίνηση προχώρησε το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή με την προσθήκη του Τζούλιαν Μπίσετ. Ο 33χρονος (1μ.98) κεντρικός που για πρώτη φορά βρέθηκε στην Ελλάδα πριν από 10 χρόνια, θα αγωνιστεί σε έκτη διαφορετική ομάδα.

Ο Ηρακλής ψάχνει την επιστροφή στη Volley League και ελπίζει πως φέτος θα τα καταφέρει, με τον Μπίσετ μάλιστα να βρίσκεται και σε διαδικασία έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου καθώς είναι παντρεμένος με Ελληνίδα.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα βόλεϊ Ανδρών του Γ.Σ. Ηρακλής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Τζούλιαν Μπίσετ.

Ο κεντρικός με καταγωγή από την Αγία Λουκία της Καραϊβικής είναι γεννημένος το 1991, έχει ύψους 1.98μ. και γνωρίζει άριστα τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων αθλητών την περσινής Pre League.

Συστήθηκε στο ελληνικό κοινό αγωνιζόμενος στην ΜΕΝΤ την σεζόν 2014-15 και την επόμενη χρονιά αποκτήθηκε από την Κηφισιά, πριν μετακομίσει στην Γαλλία και την Centurions Narbonne την χρονιά 2016-17.

Εν συνεχεία, αγωνίστηκε για δύο έτη στην Ρουμανία για λογαριασμό των Tricolorul LMV Ploiesti και Arcada Galați και το 2020 επέστρεψε στην χώρα μας για τον Φίλλιπο Βέροιας. Το 2021 ξαναφόρεσε τη φανέλα της Arcada Galați, η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Ιορδανία και την Al Wehdat SC, ενώ είχε και ένα πέρασμα από τον Ήφαιστο Φλώρινας. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άρης, όπου και αγωνίστηκε την περσινή σεζόν.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον Ηρακλή, ο Τζούλιαν Μπίσετ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, iraklis.club:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπέγραψα στον Ηρακλή και ανήκω πλέον στην οικογένεια του. Γνωρίζω πως ήρθα σε μια ομάδα με πλούσια ιστορία στον χώρο του βόλεϊ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Στόχος για εμάς δεν είναι τίποτε άλλο από την Α1. Η άνοδος είναι μονόδρομος. Έχω μιλήσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, είμαστε ευχαριστημένοι από το επίπεδο της ομάδας και στο μυαλό όλων είναι να κάνουμε τον κόσμο του Ηρακλή χαρούμενο και περήφανο».

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ηρακλή, Τζούλιαν!»

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Βόμβα από τις ΗΠΑ: Κυρώσεις στο μέλος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Φέλιξ Μπίτζιο από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών για την υπόθεση του Predator (vid)

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ γνωστοποίησε την επιβολή κυρώσεων στο μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φέλιξ Μπίτζιο και σε άλλα τρία πρόσωπα αναφορικά με την περιβόητη υπόθεση υποκλοπών του Predator

Έντονα παράπονα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Άλλα σχεδιάσαμε κι άλλα κάναμε»

Ο Ισπανός προπονητής έβαλε άγριο χέρι στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα απέναντι στον Παναιτωλικό και τόνισε πως έκαναν διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχαν σχεδιάσει

Λιόλιος: Έγιναν προεκλογικά έκνομες ενέργειες, θέλουμε καθαρό μπάσκετ κι όσοι το μολύνουν πρέπει να φύγουν

Μετά τον χθεσινό του θρίαμβο ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη τετραετία ενώ αποκάλυψε πως προεκλογικά έγιναν έκνομες ενέργειες που θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης

Στον ΠΑΟΚ κι επίσημα ο Λόβρεν, υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Ο πολύπειρος Κροάτης στόπερ ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από τον Δικέφαλο του Βορρά και πιάνει άμεσα δουλειά υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός: Το πανό των Κύπριων οπαδών του για την τούρκικη εισβολή με το μήνυμα «κανείς δεν ξεχνά» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά «Νεόφυτος...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Τραυματισμός για Σαλασάρ: Χάνει τον μαέστρο της η Μπράγκα ενόψει Ολυμπιακού

Μια πολύ σοβαρή απώλεια καλείται να διαχειριστεί τις επόμενες...