Ομόνοια – ΑΕΚ 1-1: Έβγαλε ενέργεια αλλά και αμυντικά κενά στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Conference (vid)

Η ΑΕΚ έβγαλε ενέργεια αλλά και σημαντικά αμυντικά κενά στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου επίσημο αγώνα της σεζόν απέναντι στην Ίντερ Εσκάλδες από τον Ανδόρα στα πλαίσια του 2ου προκριματικού του Conference League.

Συγκεκριμένα η Ένωση σε μία ωραία ατμόσφαιρα στο «ΓΣΠ» ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Ομόνοια, με τον Βίντα να πετυχαίνει από στημένη φάση το γκολ των Κιτρινόμαυρων και την κυπριακή ομάδα να ισοφαρίζει με πλασέ του Σίνιτς που νίκησε τον Στρακόσα, στο ντεμπούτο του Αλβανού κίπερ με τη φανέλα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Όσα δεν είδαμε από θέαμα και φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, τα είδαμε σε δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο όπου γράφτηκε η ιστορία του αγώνα στην Κύπρο. Η Ένωση προηγήθηκε με κεφαλιά του Βίντα στο 69′ αλλά δέκα λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση από τον Σίνιτς, που πλάσαρε εύστοχα τον Στρακόσα, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο 45λεπτο.

Νωρίτερα πάντως ο Στρακόσα με έξοχη επέμβαση συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στον κόσμο της Ένωσης, ενώ στο πρώτο ημίχρονο σωτήριος ήταν και ο Μπρινιόλι.

Από το πρώτο μέρος η ΑΕΚ κρατά κυρίως την πίεση ψηλά που είχε από τα πρώτα λεπτά αλλά και το γκολ του Ελίασον που ακυρώθηκε για οφσάιντ, με τον Σουηδό εξτρέμ να είναι ξανά αρκετά κινητικός. Ντεμπούτο και για τον Κοϊτά που έβγαλε ενέργεια από το 62′ και μετά όταν αντικατέστησε τον Λιβάι Γκαρσία.

Πλέον, ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να μπουν οι μεταγραφές, με τον Οντουμπάτζο να είναι ο τελευταίος που ανακοινώθηκε και τον Λαμέλα να βρίσκεται προ των πυλών της «OPAP Arena», ώστε να έχει περισσότερες επιλογές με φόντο το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στις 25 Ιουλίου απέναντι στην Ίντερ Εσκάλδες.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μασούρα, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλή.

ΑΕΚ: Μπρινιόλι (46′ Στρακόσα), Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (63′ Γαλανόπουλος), Γιόνσον (63′ Πινέδα), Γκατσίνοβιτς (62′ ‘Αμραμπατ), Λιούμπιτσιτς (62′ Μάνταλος), Λιβάι (62′ Κοϊτά), Ελίασον (63’ Φερνάντες).

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Βόμβα από τις ΗΠΑ: Κυρώσεις στο μέλος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Φέλιξ Μπίτζιο από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών για την υπόθεση του Predator (vid)

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ γνωστοποίησε την επιβολή κυρώσεων στο μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φέλιξ Μπίτζιο και σε άλλα τρία πρόσωπα αναφορικά με την περιβόητη υπόθεση υποκλοπών του Predator

Έντονα παράπονα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Άλλα σχεδιάσαμε κι άλλα κάναμε»

Ο Ισπανός προπονητής έβαλε άγριο χέρι στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα απέναντι στον Παναιτωλικό και τόνισε πως έκαναν διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχαν σχεδιάσει

Λιόλιος: Έγιναν προεκλογικά έκνομες ενέργειες, θέλουμε καθαρό μπάσκετ κι όσοι το μολύνουν πρέπει να φύγουν

Μετά τον χθεσινό του θρίαμβο ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη τετραετία ενώ αποκάλυψε πως προεκλογικά έγιναν έκνομες ενέργειες που θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης

Στον ΠΑΟΚ κι επίσημα ο Λόβρεν, υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Ο πολύπειρος Κροάτης στόπερ ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από τον Δικέφαλο του Βορρά και πιάνει άμεσα δουλειά υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός: Το πανό των Κύπριων οπαδών του για την τούρκικη εισβολή με το μήνυμα «κανείς δεν ξεχνά» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά «Νεόφυτος...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Τραυματισμός για Σαλασάρ: Χάνει τον μαέστρο της η Μπράγκα ενόψει Ολυμπιακού

Μια πολύ σοβαρή απώλεια καλείται να διαχειριστεί τις επόμενες...