Μπράουν: Ενθουσιασμένος που είμαι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟ και συνεχίζω την κληρονομιά

Παίκτης του Παναθηναϊκού κι επίσημα είναι από το απόγευμα της Τρίτης (25/6) ο Λορέντζο Μπράουν.

Ο Αμερικανός -με ισπανικό διαβατήριο- γκαρντ έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα για λογαριασμό των Πρασίνων και μία ημέρα μετά ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι» με συμβόλαιο έως το 2027.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πρασίνων στο επίσημο σάιτ της ομάδας ο Μπράουν δήλωσε ενθουσιασμένος που ανήκει πλέον στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και αποτελεί κομμάτι της μεγάλης ιστορίας του συλλόγου έχοντας ως στόχο να συνεχίσει την κληρονομιά, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως τού ταιριάζει το στιλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και είναι ενθουσιασμένος που θα έχει τον Αταμάν για προπονητή. Θυμίζουμε πως ο ίδιος άνθρωπος προ δύο μηνών χαρακτήριζε «δειλή» τη στάση των Πρασίνων αναφορικά με τα σχόλιά τους για τη διαιτησία στο πρώτο ματς των playoffs με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δείχνοντας την ενόχλησή του για την τότε στάση των ανθρώπων του «τριφυλλιού», που στο σήμερα μάλλον ξεπεράστηκε…

Όταν ο Λορέντζο Μπράουν (και η σύντροφός του) χαρακτήριζε «δειλή» τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λορέντζο Μπράουν:

Σε πρώτη φάση ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος! Νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ιστορία εδώ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι ένα κομμάτι της αυτή τη στιγμή και συνεχίζω την κληρονομιά».

Για την επικείμενη συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν: «Έχω ενθουσιαστεί! Είναι κυρίως αυτό που με κάνει να είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι μπορώ να αναπτύξω ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μου. Είχε να διαχειριστεί πολλούς εξαιρετικούς παίκτες και θα προσπαθήσω να προστεθώ σε αυτή τη λίστα!».

Για το στιλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού: «Σαφέστατα μου ταιριάζει! Μου προσέλκυε το ενδιαφέρον ο τρόπος που αγωνιζόταν η ομάδα αυτή τη σεζόν και νιώθω ότι θα μπορούσα να ταιριάξω απόλυτα σε αυτό».

Για τους φιλάθλους των πρασίνων και το μήνυμα που τους στέλνει: «Είμαι σίγουρος ότι έχουν δει πολλοί το βίντεο που έβγαινα (στο παρκέ). Βλέπεις την ατμόσφαιρα και είναι συγκλονιστική!

Είχα κάποιες συζητήσεις πίσω στο σπίτι που με ρωτούσαν “Πως μένεις τόσο ήρεμος με όλα αυτά να συμβαίνουν γύρω σου;”. Έλεγα πως δεν ήμουν ήρεμος, απλώς προσπαθούσα να κρατήσω τη συγκέντρωσή μου. Δεν νομίζω ότι μπορούσα να ακούσω πολλά, μέσα από τα ακουστικά μου, εκείνη τη μέρα. Σας ευχαριστώ όλους που με καλωσορίζετε! Αισθάνομαι την αγάπη από τα social media και είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!».

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...