Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάλενς με μεταγραφή έως το 2026

Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Περουβιανός στόπερ, με την Ένωση να αποκτά τα δικαιώματά του από την Τζιρόνα

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του και για την επόμενη σεζόν ο Αλεξάντερ Κάλενς, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτησή του με μεταγραφή από την Τζιρόνα με συμβόλαιο έως το 2026.

Ο διεθνής Περουβιανός αμυντικός θα συνεχίσει στην Ελλάδα με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με την ΑΕΚ να έρχεται σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Τη σεζόν που πέρασε ο Κάλενς μέτρησε 26 συμμετοχές με τη φανέλα των Κιτρινόμαυρων όντας βασική επιλογή του Αλμέιδα στην τελική στροφή της χρονιάς, ενώ βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Περού στο Κόπα Αμέρικα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Ζιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Κάλενς. Ο διεθνής Περουβιανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από την ισπανική ομάδα και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας δύο γκολ».

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Μπολόνια – Αταλάντα 1-1: O Σάμαρτζιτς έδωσε τον βαθμό στο 90′ κόντρα στην ομάδα του Ιταλιάνο

Η Μπολόνια κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια της...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...