ΠΑΟΚ βόλεϊ: Ανακοινώθηκε ο Βουκ Ιβάνκοβιτς

Ο Βουκ Ιβάνκοβιτς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος (1μ98) ακραίος βγαίνει από τη χώρα του και αποτελεί τον πρώτο ξένο στο ανανεωμένο σύνολο που θα παρουσιάσει ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Ο Σέρβος ακραίος είναι διεθνής (χωρίς συμμετοχή φέτος σε παιχνίδι στο VNL) και την τελευταία τετραετία φορούσε τη φανέλα της Ραντνίτσκι.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βουκ Ιβάνκοβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στην Σερβία στις 02/04/1999, ο Βουκ Ιβάνκοβιτς αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 198cm.

Έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο βόλεϊ τη σεζόν 2014-15 από την Μέταλατς Τάκοβο, παίρνοντας από πολύ μικρή ηλικία σημαντικές παραστάσεις. Στην Μέταλατς Τάκοβο παρέμεινε και τις δύο επόμενες αγωνιστικές σεζόν (2015-16 και 2016-17).

Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στην Βοϊβοντίνα, όντας παράλληλα και διεθνής με την Κ19 της Σερβίας, με την οποία αγωνίστηκε στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά και με την Κ21 της Σερβίας, με την οποία κατέκτησε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, εκείνη τη σεζόν.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία νέα διετία (2018-20) στην Μέταλατς Τάκοβο, για να μεταβεί στην Ραντνίσκι, στην οποία έμεινε για μία τετραετία (2020-2024).

Στην Ραντνίσκι αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Παράλληλα τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με την Εθνική Ομάδα των ανδρών της Σερβίας στο Volleyball Nations League, κάτι το οποίο πραγματοποίησε και την σεζόν 2023-24.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Βουκ Ιβάνκοβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και υπόσχομαι πως θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα. Όλοι με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά, και ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους από κοντά και να ξεκινήσουμε την σκληρή δουλειά. Πάμε ΠΑΟΚ!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Βουκ!»

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Βόλος – Athens Kallithea 1-1: Ο Μπαραγάν κράτησε όρθια την ομάδα του Ντονάτι στη Μαγνησία

Όρθια για μία ακόμη αγωνιστική έμεινε η Athens Kallithea...

Μεντιλίμπαρ: Ρισκάρουμε ακόμα και να χάσουμε όταν δεν παίζουμε με τη νοοτροπία που πρέπει

Ο Βάσκος τεχνικός τοποθετήθηκε τόσο για το ματς με τον Ατρόμητο όσο και για το βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την ανάγκη να αγωνίζεται σε κάθε ματς με τη σωστή νοοτροπία

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Χαιρέκακα άτομα που ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, για εμένα πλέον είναι σαν να μην υπάρχουν» (vid)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει ότι «λόγω ηθικής» δεν θα ξανασυνομιλήσει για οτιδήποτε με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο Καλλιμάρμαρο - Η τοποθέτησή του για το ΣΕΦ και ο επίλογος με «αγάπη και ευημερία»

Ολυμπιακός: Με Μουζακίτη και Κωστούλα η αποστολή για Ατρόμητο – Εκτός οι Μασούρας, Μαρτίνς και Πιρόλα

Δύο 17χρονοι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού με Ατρόμητο - Παραμένει εκτός ο Γιώργος Μασούρας

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Handball Premier: Ο Ολυμπιακός νίκησε με 33-29 τον Διομήδη, η ΑΕΚ σκόρπισε τον ΠΑΟΚ

Το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα της Handball...

ΑΕΚ: Προστατεύουμε το σπίτι μας για να είναι γεμάτο και με τον ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση ενόψει του αυριανού (29/9) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό...

Αταμάν: Με την ίδια εξάδα ξένων και στον τελικό, σκληρή και καλή ομάδα ο Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός δε βρήκε μεγάλη αντίσταση κόντρα στον ελλιπέστατο...

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Παβλένκα

Στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές...

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...