ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για τέσσερις συλλήψεις, αναμένουμε τα ίδια αυστηρότατα μέτρα στο ΟΑΚΑ»

Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δ. Γιαννακόπουλος η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ κάνει λόγο για σύλληψη τεσσάρων φιλάθλων της ομάδας από την ΕΛΑΣ για όσα έγιναν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ και ζητά να εφαρμοστούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα και στον 5ο τελικό του ΟΑΚΑ

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι προς έκπληξή της ενημερώθηκε για τέσσερις συλλήψεις φιλάθλων της ομάδας για «εξύβριση σε μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού» από την Ελληνική Αστυνομία παρά την υποδειγματική συμπεριφορά των οπαδών των Πειραιωτών στον τέταρτο τελικό του ΣΕΦ κόντρα στους Πράσινους.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ζητάει να εφαρμοστούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα και στον πέμπτο τελικό της Παρασκευής (14/6) στο ΟΑΚΑ ώστε να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα περιστατικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

«Τόσο γυναικάκια είστε, φταίω εγώ που βρίζω στο σπίτι μου»: Ο Δ. Γιαννακόπουλος είδε «επίθεση» στην αποστολή του ΠΑΟ που έφτασε χωρίς προβλήματα στο ΣΕΦ

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός που έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που τόνιζαν πως δεν έγινε μήνυση από την πλευρά τους για το περιστατικό στα αποδυτήρια του ΣΕΦ:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους χιλιάδες φιλάθλους της που βρέθηκαν χθες στον ΣΕΦ και υποστήριξαν για ακόμη μια φορά την ομάδα μας.

Με έκπληξη, ωστόσο, πληροφορηθήκαμε ότι παρά την υποδειγματική συμπεριφορά των φιλάθλων μας, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Αναμένουμε να ληφθούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ και να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα περιστατικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο».

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...