Τσιτσιπάς: Από τα σπουδαιότερα comeback που έχω κάνει, στόχος μου να μην νιώσει άνετα ο Αλκαράθ

Για τη μεγάλη μάχη με τον Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ετοιμάζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ξεπέρασε με ανατροπή το εμπόδιο του Αρνάλντι.

Ο Έλληνας τενίστας εξήγησε τους λόγους που θεωρεί τη νίκη του κόντρα στον Αρνάλντι το μεγαλύτερο comeback της καριέρας του, ενώ αποκάλυψε πως στόχος του κόντρα στον Αλκαράθ είναι να μην τον αφήσει να νιώσει άνετα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του Αρνάλντι: «Ήταν από τα σπουδαιότερα come back που έχω κάνει, το μομέντουμ ήταν υπέρ του αντιπάλου, τίποτα δεν έδειχνε να λειτουργεί, η πνευματική μου δύναμη με οδήγησε στη νίκη, ένιωσα ότι έχω τη δύναμη να επιστρέψω. Όταν έκανα μπρέικ για το 5-5 στο δεύτερο σετ, ήταν μία τεράστια ευχαρίστηση. Πίστευα ότι είχα την ποιότητα, δεν ένιωσα ότι έμεινα ποτέ πίσω. Είναι από τους μεγαλύτερους μαχητές που έχω αντιμετωπίσει, από τους καλύτερους παίκτες που αντιμετώπισα στη φετινή χωμάτινη σεζόν. Υπάρχουν παίκτες που δείχνουν εύθραυστοι σε κάποια σημεία, αλλά αυτός ήταν πιο δυνατός απ’ ό, τι έχω συνηθίσει.

Για τον προσεχή αντίπαλο, Αλκαράθ: «Έχει πει ότι του αρέσει να παίζει εναντίον μου, ελπίζω αυτή τη φορά να του αρέσει λίγο λιγότερο. Ο στόχος μου είναι να μη νιώσει τόσο άνετα. Υπάρχουν πιθανότητες από πλευράς μου και πρέπει να το εκμεταλλευτώ, αυτές τις στιγμές που περιμένουμε ως τενίστες».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Γιαζιτζί: Υπογράφει τριετές στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Εν αναμονή υπογραφών και ανακοινώσεων βρίσκονται όλοι στον Ολυμπιακό...

Μεντιλίμπαρ: Ρισκάρουμε ακόμα και να χάσουμε όταν δεν παίζουμε με τη νοοτροπία που πρέπει

Ο Βάσκος τεχνικός τοποθετήθηκε τόσο για το ματς με τον Ατρόμητο όσο και για το βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την ανάγκη να αγωνίζεται σε κάθε ματς με τη σωστή νοοτροπία

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Χαιρέκακα άτομα που ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, για εμένα πλέον είναι σαν να μην υπάρχουν» (vid)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει ότι «λόγω ηθικής» δεν θα ξανασυνομιλήσει για οτιδήποτε με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο Καλλιμάρμαρο - Η τοποθέτησή του για το ΣΕΦ και ο επίλογος με «αγάπη και ευημερία»

Ολυμπιακός: Με Μουζακίτη και Κωστούλα η αποστολή για Ατρόμητο – Εκτός οι Μασούρας, Μαρτίνς και Πιρόλα

Δύο 17χρονοι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού με Ατρόμητο - Παραμένει εκτός ο Γιώργος Μασούρας

Εκτός 12άδας του Παναθηναϊκού ο Λορέντζο Μπράουν για τον ημιτελικό με τον Άρη

Χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην...

Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ κόντρα στο Περιστέρι, αυτή είναι η εξάδα των ξένων

Αυτή είναι η εξάδα των ξένων του Ολυμπιακού για τον αποψινό ημιτελικό του Σούπερ Καπ, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να μένει εκτός

Ουντινέζε – Ίντερ 2-3: Ο Λαουτάρο άνοιξε λογαριασμό και οι Νερατζούρι επέστρεψαν στις νίκες

Στις νίκες επέστρεψε η Ίντερ μετά την ήττα της...

ΠΑΣ – Ηρακλής 2-1: Ο Μάντζης πλήγωσε τον Γηραιό που έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία

Ματς με ένταση, διαμαρτυρίες, φάσεις και τελικά νικητή τον...

Γιαζιτζί: Υπογράφει τριετές στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Εν αναμονή υπογραφών και ανακοινώσεων βρίσκονται όλοι στον Ολυμπιακό...