Φινάλε στη Super League: Ο τίτλος περνάει από το Χαριλάου και η Ευρώπη από τη Λεωφόρο – Όλα τα σενάρια

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη στην έδρα του μεγάλου του αντιπάλου Άρη για να πανηγυρίσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, η ΑΕΚ ελπίζει σε δώρο των Κιτρίνων και στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διεκδικούν την τρίτη θέση - Τι χρειάζεται η κάθε ομάδα και ποια τα δεδομένα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Τίτλοι τέλος μπαίνουν απόψε (19/5) στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Super League με ένα πραγματικό επικό φινάλε σε Χαριλάου, OPAP Arena και Λεωφόρο.

Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το κορυφαίο Άρης – ΠΑΟΚ της σύγχρονης ιστορίας, με τον Δικέφαλο του Βορρά να διεκδικεί το 4ο πρωτάθλημά του, το οποίο και επιδιώκει να κατακτήσει στην έδρα του μεγάλου του αντιπάλου εφόσον πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αυτό είναι και το μοναδικό σενάριο στο οποίο η ομάδα του Λουτσέσκου θα κόψει πρώτη το νήμα, αν θεωρήσουμε σίγουρη τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα (20:00) στη Λεωφόρο «παίζεται» η τρίτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League, με τον τέταρτο να κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, μόνο αν ο Άρης κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει για δύο αποτελέσματα στο «Α. Νικολαϊδης» ενώ ο Παναθηναϊκός με τον Κόντη πλέον στον πάγκο του θέλει μόνο νίκη για να αποφύγει την 4η θέση.

Στο σενάριο που ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League και εξασφαλίσει είσοδο στο League Phase του Europa League για τη σεζόν 2024/25 και ο Άρης το Κύπελλο Ελλάδας, τότε η χώρα μας θα έχει 5 εκπροσώπους από το καλοκαίρι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θυμίζουμε πως ο πρωταθλητής Ελλάδας παίζει στον 2ο προκριματικό του Champions League, αυτοί που τερματίζουν στις θέσεις 2-3-4 στον δεύτερο προκριματικό του Conference League (ο τέταρτος μόνο αν δεν πάρει το Κύπελλο ο Άρης) και ο Κυπελλούχος Ελλάδας στον 2ο προκριματικό του Europa League στα τέλη Ιουλίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

Κυριακή 19/5

20:00 Άρης – ΠΑΟΚ

20:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

20:00 ΑΕΚ – Λαμία

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...