Χουάνκαρ: Τελευταίο μου ματς εντός, θα προσπαθήσω να επιστρέψω την αγάπη που μου έδωσε ο κόσμος

Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός μπακ θα αποχωρήσει από τους Πράσινους μετά από τέσσερα χρόνια και στις δηλώσεις του στην Cosmote TV τόνισε πως θέλει να επιστρέψει την αγάπη που πήρε από τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το γεγονός ότι είμαστε αναγκασμένοι να πάμε μόνο για τη νίκη, για να μην εξαρτάται η ευρωπαϊκή έξοδος στον τελικό Κυπέλλου, είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας αυτή τη χρονιά αλλά και για εμένα προσωπικά θα είναι το τελευταίο ματς.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και προσωπικά θα προσπαθήσω να επιστρέψω όλη την αγάπη και τα συναισθήματα που μου έδωσαν, όλα αυτά τα χρόνια οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Καταρχάς θα πρέπει να αλλάξουμε αμέσως νοοτροπία και θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε σωστά τον αντίπαλο μας. Είναι το τελευταίο παιχνίδι για τα playoffs και ακολουθεί ο τελικός Κυπέλλου. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Όσο για την έλευση του Χρήστου Κόντη στον πάγκο;

«Εκτός του γεγονότος που ξέρει πάρα πολύ καλά την ομάδα, για εμένα είναι μια πάρα πολύ σημαντική επανένταξη. Ας μην ξεχνάμε πως όταν ήταν εδώ μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, γράψαμε ιστορία, αλλάξαμε πολλά πράγματα, έγιναν σημαντικά βήματα και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ξανά εδώ…»

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Βόμβα από τις ΗΠΑ: Κυρώσεις στο μέλος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Φέλιξ Μπίτζιο από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών για την υπόθεση του Predator (vid)

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ γνωστοποίησε την επιβολή κυρώσεων στο μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φέλιξ Μπίτζιο και σε άλλα τρία πρόσωπα αναφορικά με την περιβόητη υπόθεση υποκλοπών του Predator

Έντονα παράπονα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Άλλα σχεδιάσαμε κι άλλα κάναμε»

Ο Ισπανός προπονητής έβαλε άγριο χέρι στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα απέναντι στον Παναιτωλικό και τόνισε πως έκαναν διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχαν σχεδιάσει

Λιόλιος: Έγιναν προεκλογικά έκνομες ενέργειες, θέλουμε καθαρό μπάσκετ κι όσοι το μολύνουν πρέπει να φύγουν

Μετά τον χθεσινό του θρίαμβο ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη τετραετία ενώ αποκάλυψε πως προεκλογικά έγιναν έκνομες ενέργειες που θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης

Στον ΠΑΟΚ κι επίσημα ο Λόβρεν, υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Ο πολύπειρος Κροάτης στόπερ ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από τον Δικέφαλο του Βορρά και πιάνει άμεσα δουλειά υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός: Το πανό των Κύπριων οπαδών του για την τούρκικη εισβολή με το μήνυμα «κανείς δεν ξεχνά» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά «Νεόφυτος...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Τραυματισμός για Σαλασάρ: Χάνει τον μαέστρο της η Μπράγκα ενόψει Ολυμπιακού

Μια πολύ σοβαρή απώλεια καλείται να διαχειριστεί τις επόμενες...