21.1 C
Athens

Σκόρπισε την Ρεάλ η Σεβίλλη

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην εκπληκτικά στημένη Σεβίλλη του Πάμπλο Ματσίν και γνώρισε εύκολα την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα

Η Σεβίλλη σ’ ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο Σάντσεθ Πιθχουάν επέβαλλε από τα πρώτα δευτερόλεπτα το ρυθμό της πιέζοντας συνεχώς και διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Αντρέ Σίλβα στο 16′ μετά από πάσα του Νάβας και εξαιρετική αντεπίθεση των Ανδαλουσιάνων που ξεκίνησε από λάθος του Μαρσέλο. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πορτογάλος επιθετικός πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από ένα ακόμα λάθος στην άμυνα των Μαδριλένων ενώ ο Μπεν Γεντέρ σφράγισε τη νίκη με τρίτο γκολ στο 39′. Η ομάδα του Λοπετέγκι έδειξε να μη μπαίνει ποτέ στο κλίμα του αγώνα και κινδύνευσε να δεχθεί κι άλλα γκολ στις γρήγορες αντεπιθέσεις των Σεβιγιάνων. Οι αλλαγές από τον πάγκο δεν βοήθησαν και το δίδυμο Βαράν, Ράμος πραγματοποίησε κακό παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σεβίλλη (3-5-2): Βάτσλικ, Καρίσο, Κιάερ, Σέρχι Γκόμεθ, Νάβας, Αράνα (85′ Νολίτο), Μπανέγα (90′ Μέσα), Φράνκο Βάσκες, Σαράμπια, Αντρέ Σίλβα, Μπεν Γεντέρ (70′ Πρόμες).
Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κουρτουά, Νάτσο (59′ Βάθκεθ), Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (71′ Θεμπάγιος), Ασένσιο, Μπέιλ, Μπενζεμά (60΄Μαριάνο Ντίαθ)

Τα αποτελέσματα της ημέρας στη La Liga

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ 0-3
Λεγανές-Μπαρτσελόνα 2-1
Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης 3-0
Βαλένθια-Θέλτα 1-1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς