21.1 C
Athens

«Διπλό» από το πέναλτι για την Γιουβέντους

Η Γιουβέντους πήρε τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια με τα εύστοχα πέναλτι του Μιραλέμ Πιάνιτς

Την πρώτη της νίκη στον όγδοο όμιλο του Champions League πέτυχε η Γιουβέντους που επικράτησε με 2-0 της Βαλένθια. Ο Μιραλέμ Πιάνιτς ευστόχησε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι, ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε η αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο ημίχρονο για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης.

Η Γιουβέντους δέχθηκε τεράστιο «πλήγμα» στην προσπάθεια της για να πάρει τη νίκη όταν στο 30’ αποβλήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Μουρίγιο.

Στο 43’ ο Ζοάο Κανσέλο σημάδεψε με σουτ το δοκάρι του Νέτο. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Πιάνιτς ευστόχησε σε πέναλτι και άνοιξε το σκορ για την «Μεγάλη Κυρία».

Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν νέο πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ξανά εύστοχα ο Πιάνιτς και διπλασίασε τα τέρματα τους. Οι «νυχτερίδες» προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παρέχο αστόχησε σε πέναλτι.

Βαλένθια: Νέτο, Βέθο (57’ Τσερίσεφ), Παουλίστα, Μουρίγιο, Γκαγιά, Παρέχο, Βας, Σολέρ, Γκέδες (70’ Μίνα), Ροντρίγκο, Μπατσουαγί (70’ Γκαμεϊρό)
Γιουβέντους: Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Πιάνιτς (66’ Κόστα, 89’ Ρουγκάνι), Κεντίρα (23’ Τσαν), Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Ρονάλντο, Μάντζουκιτς

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (3-0)
  2. Γιουβέντους 3 (2-0)
  3. Βαλένθια 0 (0-2)
  4. Γιούνγκ Μπόις 0 (0-3)
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς