19.2 C
Athens

Η Τζένοα προστέθηκε στους μνηστήρες για Ζινκερνάγκελ, ποιες οι σκέψεις του Ολυμπιακού για τον Δανό

Ενδιαφέρον των Γενοβέζων βλέπουν ιταλικά ΜΜΕ την ώρα που στον Ολυμπιακό υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση στην περίπτωση του Δανού εξτρεμ

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Τζένοα έχει βάλει στο… μάτι τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Πιο συγκεκριμένα το Il Secolo XIX, έχει εμπλέξει τον Δανό εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό με την ομάδα της Γένοβας.

Ο Ζινκερνάγκελ πέρασε τη σεζόν που ολοκληρώνεται στο Βέλγιο ως δανεικός από τους Ερυθρόλευκους στην Σταντάρ Λιέγης. Ο 28χρονος κατέγραψε 27 συμμετοχές, ενώ ήταν αρκετά παραγωγικός αφού βρήκε δίχτυα 10 φορές ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

Επίσης να υπενθυμίσουμε πως ο Ζινκερνάγκελ ήρθε μόλις πέρυσι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και έπαιξε πολύ λίγο, μετρώντας 7 συμμετοχές και 2 γκολ, πριν δοθεί δανεικός, εφόσον δεν ήταν και στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν.

Η πρόθεση των Πειραιωτών είναι να κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Δανό άσο, τουλάχιστον ως την προετοιμασία, ώστε να δοκιμαστεί και να αξιολογηθεί από τον Κορδόν αλλά και τον νέο προπονητή.

Ωστόσο οι γείτονες έχουν άλλο ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρουν πως το όνομα του υπάρχει στη λίστα των Γενοβέζων, χωρίς όμως να δίνονται παραπάνω λεπτομέρειες.

Ενώ η Τζένοα δεν είναι ο μόνος σύλλογος που έχει εμπλακεί με την περίπτωση απόκτηση του 28χρονου αφού κατά καιρούς ρεπορτάζ τον έχουν παρουσιάσει ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων.

Παρ΄ όλα αυτά αν η κατάσταση μείνει ως έχει, ο Δανός εξτρέμ αναμένεται να γυρίσει και να… τεσταριστεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς, διεκδικώντας μια θέση στο ρόστερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς