18.8 C
Athens

Ο Μπρουκς συνεχίζει να προκαλεί τον Λεμπρόν: «Έχει γεράσει»

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ντίλον Μπρουκς που όταν ρωτήθηκε για την κόντρα του με τον Λεμπρόν Τζέιμς είπε ότι ο «Βασιλιάς» έχει γεράσει.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τη νίκη των Γκρίζλις επί των Λέικερς (103-93) στο Game 2 της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs, ο Μπρουκς ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν η συμπεριφορά του απέναντι στον Τζέιμς ήταν σωστή καθώς συνεχώς τον προκαλούσε και του μιλούσε σε έντονο ύφος.

Ο φόργουορντ των Γκρίζλις απάντησε τα εξής:

«Δεν με ενδιαφέρει, έχει γεράσει. Αυτό κάνω όμως εγώ. Τσιγκλάω… αρκούδες. Δεν σέβομαι κανέναν μέχρι να μου βάλει 40 πόντους.

Του ξεκαθάρισα ότι δεν μπορεί να παίξει ένας εναντίον ενός με εμένα. Ότι δεν το έχει κάνει. Δείτε το VIDEO του αγώνα, δεν με αντιμετωπίζει γενικά ένας εναντίον ενός.

Δεν βρίσκεται στο επίπεδο που βρισκόταν όταν έπαιζε στο Κλίβελαντ και στο Μαϊάμι όταν κατακτούσε πρωταθλήματα. Μακάρι να τον αντιμετώπιζα τότε. Θα ήταν πιο δύσκολο, αλλά παίζω κόντρα σε αυτό που έχω απέναντι μου.

Θα προσπαθήσω να τον εξαντλήσω σε μία σειρά 7 αγώνων και θα δω αν θα αντέξει. Και θα δούμε αν θα θελήσει να παίξει ένας εναντίον ενός απέναντί μου ή θα παίρνει σουτ από την περιφέρεια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς