20.1 C
Athens

Καραπαπάς: Η αυτοκρατορία ξεκινά τη μεγάλη αντεπίθεση, ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζει από φόβο και δυσκολίες

Εκκωφαντικό και γεμάτο νόημα το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά πριν το ματς με τον Άρη κι ενώ η μάχη του τίτλου στη Super League μαίνεται

Από το βράδυ της Κυριακής (2/4) ξεκινά τη μεγάλη αντεπίθεσή της η αυτοκρατορία του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Γ’ αντιπρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram έδωσε το σύνθημα για νίκη επί του Άρη με πολλαπλά μηνύματα προς τους λοιπούς διεκδικητές του τίτλου, που φοβούνται τους πρωταθλητές Ελλάδας ακόμα κι όταν αυτοί βρίσκονται από πίσω τους στη βαθμολογία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Κώστας Καραπαπάς:

«Το βράδυ της Κυριακής η αυτοκρατορία ξεκινά τη μεγάλη αντεπίθεση. Μάλλον την τελική αντεπίθεση. Η πραγματική αντεπίθεση άρχισε όταν βρεθήκαμε στο -12. Τότε που πίστευαν ελάχιστοι. Άσχετα με το τι θα γίνει στο τέλος, το μάθημα το έχουν πάρει πλέον όλοι. Και στη δική μας οικογένεια, και οι αντίπαλοί μας.

Και το μάθημα είναι ένα: ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζει από δυσκολίες, δεν παραδίνεται, δεν υποχωρεί! Είμαστε αρκετά πίσω στη βαθμολογία και αυτοί μας βλέπουν πιο μπροστά από εκείνους. Για εμάς δεν υπάρχουν αποστάσεις, δεν γνωρίζουμε φόβο, δεν λυγίζουμε. Θα πάμε μέχρι το τέλος με όλες μας τις δυνάμεις, με όλη μας την ψυχή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς