Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-0: Ο Κολοβός του έδωσε το δικαίωμα να ονειρεύεται 6άδα (vid)

O Παναιτωλικός πανηγύρισε μια σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στον Ιωνικό, που του επιτρέπει να έχει δικαίωμα στο όνειρο της εισόδου στα playoffs, αφού μείωσε την απόσταση στους τρεις βαθμούς από την έκτη θέση.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι τελική πτώσεως στο γήπεδο, μιας και για τον Ιωνικό ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι στη μάχη της παραμονής, είχαν τα καλά τους διαστήματα και τις στιγμές τους, με τους Αγρινιώτες να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος.

 

Το ματς φάνηκε από την αρχή πως θα είναι ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και συγκινήσεις, αφού οι δύο ομάδες έδειξαν πως θα παίξουν για τη νίκη και δεν θα αρκεστούν σε κάποιο άλλο αποτέλεσμα.

Ο Ιωνικός έκανε πρώτος αισθητή την παρουσία του, με την εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λοβέρα στο 5ο λεπτό να σταματάει στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ντίας, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ προηγουμένως πάνω στον Λιάβα.

Στο 20′ η ομάδα της Νίκαιας απείλησε κι πάλι, με τον Φαντιγκά να κάνει φανταστική ατομική ενέργεια, αλλά το σουτ του να είναι αδύναμο και να καταλήγει εύκολα στα χέρια του Γκρατερόλ.

Ο γρήγορος ρυθμός συνεχίστηκε, με τις δύο ομάδες να μην κλείνονται στο καβούκι τους και να προσπαθούν να βρουν το τέρμα.

Ο Ιωνικός που ήταν ελαφρώς καλύτερος στο πρώτο μέρος, ζήτησε πέναλτι για χέρι του Χουχούμη στο 34′ αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μετά και την εξέταση από το VAR.

O Λιάβας δοκίμασε την ετοιμότητα του Χουτεσιώτη με σουτ από τα πλάγια στο 41′, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να έχει απάντηση και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51′ ήταν η στιγμή του Παναιτωλικού να στείλει την μπάλα στο δοκάρι, μετά από πανέμορφο σουτ του Σενγκέλια εκτός περιοχής.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός που υπήρχε μέχρι εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι έπεσε και έπρεπε να φτάσουμε στο 74ο λεπτό για να ξανά συμβεί κάτι και συγκεκριμένα το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Καμπράλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα πάνω στον Μόρσεϊ, αυτός γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Κολοβό που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, αφού ο Γκατερόλ είπε όχι στον Μπουένα στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Παναιτωλικός πανηγύρισε τη νίκη που του επιτρέπει να έχει δικαίωμα στο όνειρο των playoffs.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γκρατερόλ, Λιάβας, Μλάντεν, Μάλης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (88′ Μπουζούκης), Ντουάρτε (85′ Αποστολάκης), Σενγκέλια (72′ Μόρσεϊ), Καρέλης (72′ Ζοάο Πέντρο).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Αντούνες (81′ Μάνος), Βαλεριάνος, Τσινκγρίνσκι, Μύγας, Μπουένα, Λοβέρα (63′ Καμπράλ), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σέμπα (81′ Μασάς), Μάντζης

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ο Ελ Κααμπί έχει τον τρόπο κόντρα στον Άρη: Τα τρία γκολ σε 2,2 τελικές και οι 28 ενέργειες στην περιοχή

Ο Μαροκινός στράικερ είναι ο άνθρωπος των μεγάλων γκολ από πέρυσι στον Ολυμπιακό κι ένα τέτοιο θα ψάξει και το βράδυ του Σαββάτου στο Χαριλάου, απέναντι σε έναν από τους «αγαπημένους» του αντιπάλους στο πρωτάθλημα

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Αδιάβαστος και με βαθύ πόνο ο Ολυμπιακός, έχει αποχωρήσει από τις 13/9 ο κ. Μπίτζιος

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολιάζει ως «αδιάβαστη» και με «βαθύ πόνο» την τοποθέτηση των Πειραιωτών για την υπόθεση του Φέλιξ Μπίτζιου τονίζοντας πως έχει αποχωρήσει από τη διοίκηση της ομάδας από τις 13 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 73-81: Οι Ισραηλινοί νίκησαν ξανά τους προβληματικούς Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε με 81-73 για δεύτερη...

ΚΑΕ Ολυμπιακός για Φέλιξ Μπίτζιο: «Ποιος είναι ο ρόλος του στην ΚΑΕ ΠΑΟ; Θα παραμείνει στο ΔΣ ενώ διώκεται ποινικά για μια πολύ σοβαρή...

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέτει κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο του Φέλιξ Μπίτζιου στις οικονομικές συμφωνίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αναρωτιέται αν θα παραμείνει στο πόστο του την ώρα που έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη, πέρα από την επιβολή κυρώσεων από το υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ

Ολυμπιακός: Ταξιδεύουν άπαντες στην Ιταλία για το φιλικό με την Τράπανι

Πανστρατιά στον Ολυμπιακό για την αποστολή με προορισμό το Παλέρμο της Ιταλίας όπου οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό προετοιμασίας πριν το Σούπερ Καπ

Στην τελική ευθεία η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό, διασφαλισμένες οι θέσεις των εργαζομένων

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό μετά και την προ ημερών συνάντηση των Προέδρων της ομάδας με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη - Οι διασφαλισμένες θέσεις των εργαζομένων και η επίσημη θέση του Υπ. Αθλητισμού

Ligue 1: Η Νις διέσυρε με 8-0 τη Σεντ Ετιέν (vid)

Νις από άλλον πλανήτη. Η ομάδα της Νίκαιας διέλυσε τη Σεντ...

Αλαβές – Σεβίλλη 2-1: Από το κακό στο χειρότερο οι Ανδαλουσιάνοι, γηπεδούχοι για… φίλημα

Η Σεβίλλη ηττήθηκε και στην έδρα της Αλαβές φτάνοντας...

Ελλάς Βερόνα – Τορίνο 2-3: Μόνη πρώτη η εντυπωσιακή Γκρανάτα

Πρέπει να γυρίσει κανείς πολλά χρόνια πίσω για να...

Βόλος: Με Τσοκάνη και Σούντγκρεν η αποστολή για ΠΑΟΚ

Γνωστή έγινε η αποστολή του Βόλου για την αυριανή...

Αλβέρτης: Παγκόσμιο γεγονός ο αγώνας στο Καλλιμάρμαρο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να ξεπεράσει τον Παύλο

Παγκόσμιο γεγονός χαρακτήρισε τη διεξαγωγή του «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο...