17.9 C
Athens

Λαμία – Ιωνικός 0-2: Οι Νικαιώτες πήραν το ντέρμπι παραμονής και ελπίζουν ξανά (vid)

Για περίπου 3 μήνες -από τις 5 Νοεμβρίου του 2022- ο Ιωνικός αγνοούσε τη λέξη «νίκη» στο πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε να την πετύχει (μόλις για 2η φορά φέτος) κόντρα στη Λαμία (0-2) στο απόλυτο ντέρμπι για την παραμονή στη Super League.

Λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Σπανού και την πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου, οι Νικαιώτες έβγαλαν αντίδραση και χάρη σε ένα αυτογκόλ του Μπεχαράνο αλλά και μία τρομερή έμπνευση του Βαλεριάνου με σέντρα-σουτ, όλα στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα της Νίκαιας στο πρώτο παιχνίδι με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο έβγαλε αντίδραση και έφυγε με σχετική άνεση ως νικήτρια από τη Φθιώτιδα.

Στον αντίποδα η Λαμία γνώρισε άλλη μία εντός έδρας ήττα, έμεινε στη μόλις μία νίκη στη σεζόν και πλέον νιώθει «καυτή» την ανάσα του Ιωνικού, που πλησίασε στον έναν πόντο με φόντο τα πλέι άουτ του Μαρτίου, που αναμένονται εκρηκτικά!

Σημειώνεται ότι ο Βέργος από πλευράς Λαμίας αισθάνθηκε ζαλάδα για ανεξήγητο -μέχρι τώρα- λόγο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

ΛΑΜΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ 0-2

Λαμία (Παντελίδης): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος (73′ Σιμόν), Παουλάβετς, Τζανετόπουλος, Αμπάντα, Μπεχαράνο (55′ Στάνκο), Σλίβκα, Ρόμανιτς, Νούνιες (55′ Ντε Βινσέντι), Μαρτίνεθ (73′ Τσιλούλης), Βέργος (45+1′ λ. τρ. Μανούσος).

Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς (90+2′ Τσιμπσάχ), Φαντιγκά (87′ λ. τρ. Ρουμπουλάκου), Κάνιας, Γούλερι (46′ λ. τρ. Καμπράλ), Σεμπά (77′ Αντούνες), Μάντζης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς