15.6 C
Athens

Νότιγχαμ – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-3: Ολοταχώς για τελικό με άνετο διπλό και γκολάρα του Ράσφορντ (vid)

Αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του EFL Cup (Λιγκ Καπ Αγγλίας) είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε εύκολα με 0-3 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Σίτι Γκράουντ και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Ολντ Τράφορντ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι προετοιμάζονται να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης μετά από 6 χρόνια διεκδικώντας το 6ο τους τρόπαιο.

Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εξέδρες, η Νότιγχαμ ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές, αλλά το νερό για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ είχε μπει από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μάρκους Ράσφορντ μόλις στο 6ο λεπτό έκανε μια καταπληκτική κούρσα κι ένα τρομερό σλάλομ πριν εκτελέσει από δύσκολη γωνία τον Χένεσι για το 0-1.

 

Οι Reds ανέβασαν τις γραμμές τους, έφτασαν στο 23′ στην ισοφάριση με τον Σάριτζ αλλά για κακή τους τύχη υπήρχε οφσάιντ. Στο 26′, ο Σκάρπα δοκίμασε από μακριά το πόδι του και ο Ντε Χέα εκτινάχθηκε για να διώξει εντυπωσιακά.

Τα πάντα πρακτικά τελείωσαν στο 45′ όταν ο Άντονι δοκίμασε το πόδι του από μακριά, ο Χένεσι έδιωξε αλλά ο Βέγκχορστ που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και πήρε το ριμπάουντ για το 0-2.

 

Ένα σουτ του Έρικσεν στο 53ο λεπτό κατέληξε στο δοκάρι του Χένεσι που κλήθηκε να κάνει σημαντικές επεμβάσεις για να κρατήσει το σκορ στο 0-2, αλλά στο 89′ λύγισε και ο Μπρούνο Φερνάντες πέτυχε το τρίτο γκολ που κάνει τις συνθήκες του επαναληπτικού ιδιαίτερα… απαγορευτικές για τους Κόκκινους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ EFL CUP

Τρίτη 24/1

Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ 0-1 (73′ Ζοέλιντον)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3 (6′ Ράσφορντ, 45′ Βέγκχορστ, 89′ Μπρούνο Φερνάντες)

Τρίτη 31/1

Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον (22:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ (22:00)

ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς