20.1 C
Athens

Οκκάς: Μπορέσαμε να δούμε ορισμένα παιδιά όπως τον Κωστούλα

Ο Γιάννης Οκκάς έμεινε ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού Β’ στο 4-0 επί του ουραγού Ηροδότου στο Ρέντη και έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Χαράλαμπο Κωστούλα που σε ηλικία 15 ετών και 9 μηνών έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε και κάναμε το καθήκον μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ακόμη και όταν το σκορ ξέφυγε υπέρ μας.

Αυτό είναι που κρατάμε από τον αγώνα, το γεγονός πως δε χάσαμε καμία στιγμή τη συγκέντρωσή μας και βγάλαμε στο παιχνίδι πράγματα τα οποία δουλεύουμε. Επίσης το θετικό είναι πως το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι που μας επέτρεψε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να δούμε ορισμένα παιδιά στον αγώνα, όπως ο Κωστούλας ο οποίος έγινε και ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα κενό από το πρωτάθλημα γιατί έχουμε ρεπό, θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε κάπως αλλά επίσης και να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς