15.6 C
Athens

Μάνταλος: Είμαι πεινασμένος για τίτλους

Πεινασμένος για τίτλους δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος, που συμπλήρωσε σήμερα 300 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό ήταν ξεχωριστό για τον Πέτρο Μάνταλο, αφού συμπλήρωσε 300 συμμετοχές με τη φανέλα της Ένωσης.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν έκρυψε τη χαρά του και ανέφερε πως είναι πεινασμένος και για άλλες συμμετοχές αλλά και τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα θα συμφωνήσω αν καταλάβεις ότι γυρίσαμε το ματς στις καθυστερήσεις. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα συμφωνήσω ότι είναι παιχνίδι χαρακτήρα. Μόνο τυχαία δεν είναι η ανατροπή. Είχαμε δύσκολο αντίπαλο, δύο ομάδες που η καθεμία είχε τους δικούς της στόχους. Παίζαμε για διαφορετικά πράγματα. Πρέπει να κερδίζουμε όπου και να παίζουμε. Αυτό κάναμε σήμερα και περιμένουμε».

Για το ότι η ομάδα φέτος έχει βάθος στον πάγκο: «Νομίζω φαίνεται. Από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Αλμέιδα, θέλει να δουλεύουμε σαν σύνολο. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εμένα η ομάδα μου αρέσει περισσότερο».

Για τις 300 συμμετοχές: «Μου το είπαν μέσα, όταν μου ζήτησαν να έρθω εδώ. Νιώθω χαρούμενος με τον εαυτό μου, γεμάτος αλλά και… πεινασμένος για να κάνω κι άλλες συμμετοχές με την ομάδα. Και να πανηγυρίσω τίτλους. Αυτό μου λείπει περισσότερο απ’ όλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς