19.2 C
Athens

Ραμόν: Έχω τατουάζ τον Μαρσέλο, είναι το είδωλο μου και χαίρομαι που θα παίξω μαζί του

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Ραμόν Λίμα και σε αυτές στάθηκε στον Μαρσέλο, που όπως είπε είναι το είδωλο του και χαίρεται που θα προπονηθεί και θα παίξει μαζί του. Παράλληλα αποκάλυψε πως τον έχει κάνει τατουάζ.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Ραμόν, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν σήμερα (21/1) την απόκτηση του έως το καλοκαίρι του 2027.

Επίσημο: Ερυθρόλευκος ως το 2027 ο Ραμόν

Ο 22χρονος μπακ στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας στάθηκε στο είδωλο του, τον Μαρσέλο, τον οποίο όπως αποκάλυψε τον έχει κάνει τατουάζ στο χέρι του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το είδωλό μου είναι εδώ, είναι ο Μαρσέλο, τον έχω στο χέρι μου τατουάζ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, και που θα έχω την ευκαιρία να προπονηθώ και να παίξω με το είδωλό μου».


Παράλληλα σε μια προσπάθεια να γίνουν αντιληπτές οι σκέψεις του ποδοσφαιριστή για το ποδόσφαιρο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα ένα VIDEO-παρουσίαση για τον Βραζιλιάνο μπακ, στο οποίο μίλησε για το πως βλέπει ο ίδιος το άθλημα.

«Έμαθα να αγωνίζομαι. Για την οικογένειά μου, για την ομάδα που εκπροσωπώ, για τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν υπάρχει νίκη χωρίς αγώνα. Είμαι ο Ραμόν, είμαι Ολυμπιακός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς