15.6 C
Athens

Άρσεναλ: Έκλεισε Κίβιορ από τη Σπέτσια με 25 εκατ. ευρώ, προχωρά και για Φρεσνέδα

Φωτιά έχει πάρει τα τελευταία 24ωρα η Άρσεναλ με τις μεταγραφές να διαδέχονται η μία την άλλη. Οι Κανονιέρηδες αμέσως μετά την απόκτηση του Λεάντρο Τροσάρ της Μπράιτον, κατέληξαν σε συμφωνία και με τον κεντρικό αμυντικό της Σπέτσια, Γιάκουμπ Κίβιορ.

Ο 22χρονος (1,89μ.) αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός ανήκει στη Σπέτσια και για να τον κάνει δικό της η Άρσεναλ καταβάλλει το ποσό των 25.000.000 ευρώ στην ιταλική ομάδα. Ο Πολωνός ήταν βασικός με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ συνολικά με την ομάδα του Δημήτρη Νικολάου μετρά 43 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Φυσικά, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν σταματά εκεί αφού σύμφωνα με τα ισπανικά και αγγλικά Μέσα, έχει προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση του Ιβάν Φρεσνέδα της Βαγιαδολίδ.

Ο 18χρονος Ισπανός δεξιός μπακ έκανε φέτος το άλμα στην πρώτη ομάδα και εντυπωσίασε και στις 13 εμφανίσεις του σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τη ρήτρα αποχώρησής του να ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ.

Για τον Φρεσνέδα ενδιαφέρονται κι άλλοι αγγλικοί σύλλογοι – μεταξύ των οποίων η Τότεναμ – όμως φαίνεται πως ως την επόμενη εβδομάδα η Άρσεναλ θα έχει τρέξει το θέμα για να κλείσει τη συμφωνία με τη Βαγιαδολίδ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς