15.6 C
Athens

«Στην Ισπανία για προετοιμασία με τον Ολυμπιακό ο Χάμες»

Σύμφωνα με τα Μέσα στην Κολομβία, ο Χάμες Ροντρίγκες έχει πάρει το πράσινο φως από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας του για να ταξιδέψει με τον Ολυμπιακό στην Ισπανία όπου θα πραγματοποιηθεί μια μίνι προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μίτσελ

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετρώντας ήδη δύο γκολ και δύο ασίστ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός σύμφωνα με την κολομβιανή έκδοση της MARCA, δεν θα τεθεί σύντομα στη διάθεση της εθνικής Κολομβίας καθώς δεν θα συμμετάσχει στο φιλικό με την Παραγουάη που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Κολομβιανός θα ταξιδέψει με τον Ολυμπιακό στην Ισπανία προκειμένου να πάρει μέρος στην προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Μίτσελ.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Κολομβίας φέρεται να βλέπει με καλό μάτι τη συγκεκριμένη προοπτική, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ημερομηνία (19 Νοεμβρίου) δεν εμπίπτει στις ημερομηνίες της FIFA άρα ο Χάμες έχει το δικαίωμα κατόπιν συμφωνίας να μην ενσωματωθεί άμεσα στην εθνική του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς