17.9 C
Athens

Ο Βίτορ Περέιρα μπήκε δυνατά στο κόλπο για τον πάγκο της Γουλβς από το 2023

Η Γουλβς έδωσε το χρίσμα του πρώτου προπονητή στον Στιβ Ντέιβις μέχρι τις αρχές του 2023 έπειτα από τη μη επίτευξη συμφωνίας με κάποιον από τους υποψηφίους και κυρίως με τον Γιούλεν Λοπετέγκι που πρόσφατα αποχώρησε από τη Σεβίλλη.

Οι Λύκοι πάντως εξακολουθούν να ψάχνουν τον διάδοχο του Μπρούνο Λάζε και βρίσκονται σε αναμονή για την καλύτερη δυνατή λύση. Το όνομα που έπεσε στο τραπέζι τελευταίο και εξετάζεται ζεστά σύμφωνα με το ESPN είναι αυτό του Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού έχει συμβόλαιο ως το τέλος του 2022 με την Κορίνθιανς όμως ακόμα δεν έχει ανανεώσει και τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Εκείνος με μια σύντομη δήλωσή του απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ένα τέτοιο σενάριο, ενώ σε ερώτηση που του έγινε μετά την ήττα με 2-0 από τη Φλουμινένσε, υποστήριξε πως το μυαλό του βρίσκεται αποκλειστικά στα εναπομείναντα ματς σε πρωτάθλημα και Κόπα Λιμπερταδόρες κι εν συνεχεία θα συζητήσει με τη διοίκηση για πιθανή ανανέωση.

Ο 54χρονος δεν έχει κρύψει πως όνειρό του είναι να κοουτσάρει ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ είχε φτάσει μια ανάσα από την Έβερτον πριν τον Φρανκ Λάμπαρντ (ο οποίος τελικά επιλέχθηκε) αλλά δεν υπέγραψε έπειτα από αντιδράσεις των οπαδών των Ζαχαρωτών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς