21.1 C
Athens

ΠΑΟΚ: Η πίεση του Λουτσέσκου και ο ειδικός ρόλος του Νάρεϊ στο Καραϊσκάκη

Ο ΠΑΟΚ των αρκετών (αγωνιστικών και μη) προβλημάτων ταξίδεψε στον Πειραιά με στόχο να επανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, σε ένα παιχνίδι που αν δεν πάει καλά για τον Δικέφαλο δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε κάθε θέση

Ο ΠΑΟΚ παίζει ένα ντέρμπι… επιβίωσης στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πως πλέον όχι μόνο δεν είναι δεδομένη η θέση του στον πάγκο του Δικεφάλου, αλλά θα αρχίζει να τρίζει επικίνδυνα η καρέκλα του σε περίπτωση ήττας και δη βαριάς στο Φάληρο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά για άλλο ένα παιχνίδι έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα απουσιών με αυτές των Ζίβκοβιτς και Βιεϊρίνια να είναι οι πιο σημαντικές, ενώ στην άμυνα τα κουκιά είναι μετρημένα με τους νεαρούς Λύρατζη και Τσαούση να αναλαμβάνουν τον δύσκολο ρόλο να περιορίσουν την ποιοτική τετράδα στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Όλα δείχνουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με ένα… περίεργο 4-2-3-1 που περισσότερο σε φάση επίθεσης θα θυμίζει 4-2-2-2, δηλαδή χωρίς καθαρό φορ μέσα στην περιοχή των Πειραιωτών.

Κι αυτό γιατί ο Λουτσέσκου φαίνεται να μην εμπιστεύεται ακόμη στο 100% την ετοιμότητα του Ολιβέιρα, δίνοντας ξανά μέσα στη σεζόν στον Νάρεϊ τον ρόλο του «ψευτοεννιαριού» μπροστά από τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και με τους Μπίσεσβαρ – Ελ Καντουρί στα άκρα.

Βέβαια, δεν αποκλείεται το σενάριο να δούμε τελικά τον Πορτογάλο στράικερ κανονικά στη θέση του, εξέλιξη που θα φέρει τους Νάρεϊ και Ελ Καντουρί να ξεκινάνε ως εξτρέμ και τον Μπίσεσβαρ στον πάγκο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ρουμάνος προπονητής παίζει μία τελευταία ζαριά ώστε να κερδίσει ξανά μέρος της εμπιστοσύνης των οπαδών αλλά και της διοίκησης του Δικεφάλου, που έχει θολώσει από τις σκέψεις δεδομένου ότι μέχρι τώρα όλα πάνε λάθος στον αγωνιστικό -κι όχι μόνο- σχεδιασμό της ομάδας. Στο τέλος, δεν αποκλείεται να την πληρώσει ο Μπότο (και) για τον Λουτσέσκου…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς