18.2 C
Athens

Γυναίκα οπαδός της Μακάμπι Χάιφα κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα αστυνομικό στο Ντα Λουζ

Σε μια σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και χρήση βίας από την Αστυνομία προχώρησε γυναίκα οπαδός της Μακάμπι Χάιφα που βρέθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Η 35χρονη υποστήριξε πως μια γυναίκα σεκιούριτι προέβη σε αποτρόπαια πράξη κατά τον καθιερωμένο έλεγχο.

Η επί 23 χρόνια οπαδός του ισραηλινού συλλόγου στην ανάρτηση που έκανε κατήγγειλε πως οι Ισραηλινοί σπρώχτηκαν με μανία στο μετρό ενώ δεν τους επετράπη να αγοράσουν σουβενίρ, κάποιο ποτό και να φύγουν από τη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσουν.

«Η σεκιούριτι ξεκίνησε να μου κάνει τον συνηθισμένο έλεγχο από τα πόδια προς τα πάνω αλλά έφτασε να ακουμπήσει το στήθος μου και στη συνέχεια έβαλε τα χέρια της μέσα από το σουτιέν μου. Της φώναξα να μη με αγγίζει έτσι και θύμωσε καλώντας άλλον άνδρα ασφαλείας λέγοντάς του πως δημιουργώ πρόβλημα. Είπα πως δεν έχω θέμα αν γίνει σωστός έλεγχος αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Άρχισε πάλι να με αγγίζει, μου κατέβασε το τζιν και πίεσε τα οπίσθιά μου βάζοντας δάχτυλο μέσα μου. Μου είπαν ότι ήταν διαταγές της UEFA και αν αντισταθώ άλλη μια φορά, θα με αφήσουν έξω από το γήπεδο. Στο τέλος του αγώνα μας είχαν μία ώρα να περιμένουμε και με την απειλή βίας μας έβαλαν στο μετρό λέγοντας να πηγαίνουμε μαζικά και όποιος πάει να διαφύγει θα τον χτυπήσουν με τα γκλομπ», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ισραηλινή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς