16.2 C
Athens

Ναντ: Σοβαρό πλήγμα με Σίμον και Μερλέν ενόψει Ολυμπιακού

Ο Νιγηριανός εξτρέμ και ο Γάλλος αριστερός μπακ τραυματίστηκαν και μόνο με θαύμα θα αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό - Πρόβλημα και με Φάμπιο για τη Ναντ, τι ισχύει με Σισοκό και Μπλας

Ο Νιγηριανός εξτρέμ και ο Γάλλος αριστερός μπακ τραυματίστηκαν και μόνο με θαύμα θα αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό – Πρόβλημα και με Φάμπιο για τη Ναντ, τι ισχύει με Σισοκό και Μπλας

Δύο απουσίες που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές αναμένεται να έχει η Ναντ κόντρα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα.

Η ομάδα του Αντουάν Κομπαουρέ θα στερηθεί για τις επόμενες εβδομάδες τόσο τον βασικό μεσοεπιθετικό Μόουζες Σίμον όσο και τον αριστερό μπακ Κεντέν Μερλέν λόγω τραυματισμών που αποκόμισαν στη νίκη με 3-1 απέναντι στην Τουλούζ.

Ο Σίμον υπέστη τραυματισμό στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες σύμφωνα με τον προπονητή του γαλλικού συλλόγου (η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στη Γαλλία για την 1η αγωνιστική του Europa League είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης 8/9), ενώ ο Μερλέν έχει υποστεί τραυματισμό στον μηρό και δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τα τωρινά δεδομένα.

Ο πρώτος ξεκίνησε τη σεζόν με δύο γκολ και μία ασίστ στα τέσσερα ματς της Ligue 1, ενώ ο 20χρονος αριστερός μπακ μετρά 38 συμμετοχές από την περασμένη σεζόν όπου έκανε το άλμα στην πρώτη ομάδα.

Την ίδια ώρα αγώνα δρόμου για να προλάβουν θα κάνει ο Φάμπιο (δεξιός μπακ), ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι διαθέσιμοι οι Μουσά Σισοκό και Λουντοβίκ Μπλας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς