21.1 C
Athens

Ολυμπιακός βόλεϊ: «Πρώτη» χωρίς Τράβιτσα και Σλοβένους, συζητήσεις για συμμετοχή σε τουρνουά στην Ιταλία

Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι ξεκίνησε στο «Μ. Μερκούρη» του Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας (29/8).

Ο Ιταλός προπονητής στην πρώτη συγκέντρωση είχε στη διάθεσή του τους Ιντάλγκο, Κουμεντάκη, Γκαρά, Ζουπάνη, Παπαγγελόπουλο, Δαλακούρα, Λινάρδο, Χανδρινό και Τζιάβρα και το πρωί της Τετάρτης (31/8) περιμένει την άφιξη του Ντράγκαν Τράβιτσα που είχε ειδική άδεια λόγω της γέννησης του πρώτου του παιδιού.

Προς τα μέσα Σεπτέμβρη θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι Άλεν ΠαγένκΤόντσεκ Στερν που έχουν υποχρεώσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τη Σλοβενία, αλλά και ο Αποστόλης Πετσιάς που βρίσκεται με την εθνική Εφήβων.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr υποστήριξε ότι πρώτα θα δοθεί έμφαση στη φυσική κατάσταση, ενώ ήδη οι Ερυθρόλευκοι συζητούν με ομάδες για κοινές προπονήσεις αλλά και για ένα τουρνουά στην Ιταλία.

«Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στον Ολυμπιακό, το ήθελα πολύ γιατί οι συνθήκες στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλές και ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω κάτω από αυτές. Είμαι σίγουρος ότι με αυτές τις συνθήκες τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που πρέπει. Περιμένουμε να τελειώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες.

Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ετοιμαστεί η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται στη φυσική κατάσταση, ώστε όταν έρθουν και οι υπόλοιποι παίκτες να δουλέψουμε κυρίως στο σύστημα μας και να βελτιωθούμε σε αυτό. Όσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας μιλάμε ήδη με κάποιες ομάδες για να κάνουμε κάποιες κοινές προπονήσεις αλλά για ένα Τουρνουά στην Ιταλία. Θα δώσουμε πολλά φιλικά και θέλουμε δυνατά φιλικά με δυνατές ομάδες ώστε να βελτιωθούμε όσο περισσότερο γίνεται», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού, με τους Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανέστη Δαλακούρα και Δημήτρη Γκαρά να τονίζουν από την πλευρά τους πως θα δώσουν τα πάντα για την επιστροφή στους τίτλους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς