21.1 C
Athens

Equipe: «Πάρμα και Ολυμπιακός για Φουρνιέ»

Ρεπορτάζ της Equipe κάνει λόγο για «ενδιαφέρουσα πρόταση» της Πάρμα στον Ζιλιέν Φουρνιέ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, η πρόσληψη του Ζιλιέν Φουρνιέ θεωρείται περίπου δεδομένη βάσει των ρεπορτάζ που προέκυπταν από το περιβάλλον της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η έλευση του πρώην τεχνικού διευθυντή της Νις στους πρωταθλητές Ελλάδας είχε τοποθετηθεί χρονικά κάπου μέσα στον Σεπτέμβρη, ωστόσο ένα δημοσίευμα της Equipe προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο είναι όντως δεδομένη η συμφωνία του Γάλλου με τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το διάσημο γαλλικό ΜΜΕ, εκτός από την πρόταση του Ολυμπιακού ο Φουρνιέ έχει στα χέρια του και μια από την Πάρμα. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας τα τελευταία χρόνια αφού η επανίδρυσή της το 2015 αποδείχθηκε ότι δεν είχε στέρεες βάσεις, με αποτέλεσμα να βρεθεί πέρυσι στη Serie B και να μη δείχνει ικανή να διεκδικήσει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως αναφέρει η Equipe, το πρότζεκτ που παρουσίασε στον Φουρνιέ ο άλλοτε πανίσχυρος ιταλικός σύλλογος με τα τέσσερα ευρωπαϊκά τρόπαια και τους κορυφαίους παίκτες που πέρασαν από το ρόστερ του, λογίζεται ως «πολύ ενδιαφέρον» βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν από το περιβάλλον του Γάλλου παράγοντα.

Το γαλλικό δημοσίευμα τονίζει πως ο Φουρνιέ αυτή τη στιγμή παίρνει τον χρόνο του προκειμένου να ζυγίσει τα πράγματα και να πάρει την τελική του απόφαση. Μένει να αποδειχθεί αν το πρότζεκτ μιας ομάδας που παραπαίει στη Serie B θα θεωρηθεί πιο ενδιαφέρον από εκείνο ενός συλλόγου που κατακτά σχεδόν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και φιλοδοξεί κάποια στιγμή να φτάσει μακριά και στην Ευρώπη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς