16.2 C
Athens

«Ο Τικίνιο μείωσε κατά 50% τον μισθό του για να πάει στην Μποταφόγκο»

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη Βραζιλία ο Τικίνιο είπε το «ναι» στην Μποταφόγκο παρόλο που θα αμείβεται με ένα ποσό που δεν θυμίζει σε τίποτα το συμβόλαιο που το παρείχε ο Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ από τη Βραζιλία έρχεται να ρίξει φως στο παρασκήνιο της μεταγραφής του Τικίνιο από τον Ολυμπιακό στην Μποταφόγκο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Βραζιλιάνος στράικερ δέχθηκε μείωση της τάξης του 50% ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του.

Ο 31χρονος φορ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τα ασπρόμαυρα της Μποταφόγκο αποχαιρετώντας τους πρωταθλητές Ελλάδας μετά από μία μέτρια σεζόν με 14 τέρματα σε 51 εμφανίσεις και όπως αποκαλύπτουν τα Μέσα στην Βραζιλία αποφάσισε να πει το «ναι» παρά το γεγονός ότι ο μισθός του θα μειωνόταν κατά 50% και πλέον θα άγγιζε τις 500.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι στον Ολυμπιακό αμειβόταν με ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο ανά σεζόν, ποσά που δεν πρόκειται να δει κατά τη θητεία του στην Μποταφόγκο.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στη χώρα της σάμπα, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να δώσει θετική απάντηση στην βραζιλιάνικη ομάδα, δείχνοντας ότι η πρόθεσή του ήταν να αποχωρήσει άμεσα από τον σύλλογο του Πειραιά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς