15.6 C
Athens

ΕΟΚ για Παπαπέτρου: «Χάνει το ματς με Τουρκία και συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα»

Καθησυχαστικά είναι τα πρώτα νέα για την κατάσταση του Ιωάννη Παπαπέτρου, που όμως θα προφυλαχθεί όσο χρειαστεί ώστε να είναι διαθέσιμος στο Eurobasket – Οριστικά εκτός με κάταγμα ο Γόντικας που έδωσε τη θέση του στον Κουζέλογλου

Καθησυχαστικά είναι τα πρώτα νέα για την κατάσταση του Ιωάννη Παπαπέτρου, αφού σύμφωνα με την ΕΟΚ ο άσος της εθνικής και της Παρτιζάν ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στο δεξί πόδι και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, μένοντας δεδομένα εκτός από το αποψινό (21:00) ματς με την Τουρκία στα πλαίσια της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του Ακρόπολις.

Δίχως να αναφέρεται κάτι παραπάνω, είναι σαφές ότι το μέγεθος του τραυματισμού του δεν είναι τέτοιο που θα τον αφήσει εκτός Eurobasket, αν και πάντα χρειάζεται προσοχή σε τέτοιου είδους ενοχλήσεις με τον κίνδυνο υποτροπιασμού να είναι ορατός.

Αντίθετα, τα νέα για τον Κωστή Γόντικα δεν είναι θετικά. Ο Έλληνας σέντερ αποκόμισε κάταγμα στον καρπό θα απουσιάσει από τα παρκέ για περίπου 1,5 μήνα, με τον Γιάννη Κουζέλογλου να παίρνει τη θέση του στην αποστολή της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Η νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Γεωργίας μπορεί να χαρακτηριστεί «πύρρειος» αφού προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Κωστής Γόντικας υπέστη κάταγμα δευτέρου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, δεν μπορεί φυσικά να συνεχίσει την προσπάθεια και ήδη ενημερώθηκε και επιστρέφει στην ομάδα ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στο δεξί πόδι, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστεί απόψε (21.00) στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις με την Τουρκία».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς