20.1 C
Athens

Χαμός στο Όλντ Τράφορντ: Το «θέλω να φύγω» του Ρονάλντο και η σκληρή απάντηση της Μ. Γιουνάιτεντ

Ο CR7 αναζητά τρόπο φυγής από το Μάντσεστερ αλλά η Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει ακόμα και με το ζόρι σε ένα «σίριαλ» που μετατρέπει το Θέατρο των Ονείρων σε θέατρο του... παραλόγου

Στα άκρα έχουν φτάσει πλέον οι σχέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Από τη μία ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ζητάει την άμεση αποχώρησή του από το «Όλντ Τράφορντ» και από την άλλη η διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων τού τονίζει με κάθε τρόπο ότι «δεν πρόκειται να πας πουθενά»! Δεν θέλει και πολλά περισσότερα για να μετονομαστεί από Θέατρο των Ονείρων σε Θέατρο της Τραγωδίας, μιας που ο CR7 έφτασε τα βάζει με κάθε άνθρωπο της ομάδας που τον ανέδειξε και τον «σύστησε» στο παγκόσμιο κοινό. Αλλά έχει τους λόγους του…

Αυτοί οι λόγοι εντοπίζονται στο γεγονός ότι ο Πορτογάλος 37χρονος πλέον αστέρας του ποδοσφαίρου θέλει να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο του Champions League κι αφού είδε πολλά που δεν του άρεσαν την περσινή σεζόν στο Όλντ Τράφορντ αποφάσισε να «ξεκόψει» από τους Κόκκινους του Μάντσεστερ και να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο pre-season τουρ στην Ταϊλάνδη ως μία πρώτη ένδειξη φυγής.

Τελικώς στις πολυαναμενόμενες συζητήσεις του με τη διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» δεν φαίνεται να άλλαξε κάτι, ο «λευκός καπνός» στις σχέσεις των δύο πλευρών αγνοείται ή μάλλον έχει μετατραπεί σε μαύρος, μετά την αποψινή (27/7) ένταση στη μεταξύ τους σύσκεψη.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα αγγλικά Μέσα ο Ρονάλντο ξεκαθάρισε από την αρχή το «θέλω» της αποχώρησης, αλλά η Γιουνάιτεντ με αφορμή το συμβόλαιο μαζί του που βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το 2023 τού ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει να πάει πουθενά». Με άμεσο, σκληρό κι έντονο τόνο. Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση – απάντηση του Ρονάλντο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα ώστε από την ερχόμενη σεζόν να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα και πιθανότατα εκτός Αγγλίας. Όλα ανοιχτά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς